Essential Oil Blends - när du vill skifta din energi

 Äntligen är våra magiska Essential Oil Blends med Roll on här! Vi har jobbat med dessa under en lång tid och är så peppade på att få visa dem för er alla våra Moon Friends! De kommer i 7 fantastiska dofter, en för varje tillfälle och är perfekta att använda i dina dagliga ritualer, meditationer och bära med sig under dagen för att lättare landa i rätt vibe. 

Vi vet hur svårt det kan vara att skifta till rätt energi i vardagen med alla to dos och måsten och därför är vi extra peppade på att dela dessa magiska Roll On med er. De är veganska och gjorda av 100% naturliga essentiella oljor med en basolja som är rik på Vitamin E, en antioxidant som bland annat innehåller mycket fukt och skyddar vår hud. 

Vi har tagit fram dessa för att vi älskar alla verktyg som gör vardagen och våra ritualer lite lättare och härligare. Inom aromaterapin sägs det att vi alla påverkas av dofter då dofterna tas upp av luktsinnet som är kopplat till det limbiska systemet som i sin tur tillhör det centrala nervsystemet. Därför är våra Essential Oil Blends magiska att använda när du vill skifta mindset och energi. 

På varje flaska hittar du en QR kod som du kan scanna och komma direkt till produktsidan och den passande Guidade Meditationen för varje olja. Hur magiskt?!

Energy Boost är perfekt att ha med i väskan under dagen för att boosta dig med glädje, lekfullhet och motivation när energin är låg. Den uppiggande doften av Mandarin, Lime och Grapefrukt piggar upp och boostar dig med ny energi. 

Love Yourself är för dig som vill öppna upp hjärtat, bjuda in sensualitet, boosta din inre glöd och din feminina energi. Med sin mjuka doft av Patchouli, Jasmin och Ylang Ylang passar den perfekt i dina Self Love & Self Pleasure ritualer och när som helst under dagen när du vill komma hem till dig själv och ditt hjärtas röst. 

Dream Big är det perfekta valet för dig som fokuserar på dina drömmar då den bjuder in pepp, energi, positivitet, klarhet och boostar dig med powerfulla energier som gör att du lättare kan fokusera på dina drömmar. Med sin fräscha doft av Citron, Cypress och Rosmarin är den din bästa work friend och när du vill levla upp och take action. 

Soul Healing är magisk att använda när du mediterar och vill connecta med dina Spirit Guides, men även för att skapa balans och motivation till att finna din inre styrka. Den lugande doften av Frankincense, Geranium och Bergamott påminner dig om att du är hel. 

★ Calm Vibes är för alla de tillfällen i livet när du behöver ta ett extra andetag och få en själslig avslappning. Den lugnande blandningen av Lavendel, Rosor och Vetiver öppnar ditt hjärta och bjuder in mjuka energier och boostar dig med inre lugn och ro.

High Vibes passar när du vill höja din vibration och bjuda in positiva vibes. Den uppiggande doften av Apelsin, Pepparmynta och Myrra renar din energi så du kan bjuda in ny energi och fokus. 

★ Sweet Dreams används när du vill chilla ner och göra dig redo för din skönhetssömn. Den avslappnande doften av Neroli, Lavendel och Kamomill lugnar dina tankar och ger din kropp och själ avslappning. Perfekt när du behöver Inner Peace!

Du använder dem enkelt genom att rulla flaskan på någon av kroppens pulspunkter som t.ex. tinningarna, handlederna och halsen. Ta några djupa andetag och andas in doften för att boosta dig med ny energi. Upprepa en passande affirmation och let the magic begin!