Manifestera ditt 2024 med en magisk Nymåneritual

Det är äntligen årets första nymåne och den infaller som vanligt i Stenbockens tecken som påminner dig om att ALLT är möjligt - så länge du är redo att göra det som krävs för att ta dig dit du vill. Denna nymåne bjuder på energier av nystart och nya möjligheter som boostar dig med känslan av att du är redo att göra förändringarna som är nödvändiga för att du ska bli en mer sann version av dig själv och leva ditt drömliv. Genom att ta vara på Stenbockens peppande energier och sätta dina mål inför det kommande året ger du dig själv en magisk förutsättning för att nå dem. Kom ihåg att varje litet steg i rätt riktning för dig närmre din dröm! Gör 2024 till ditt mest sanna år och följ ditt hjärta, Moon Friend. 
 
Men hur gör man en nymåneritual kanske du undrar...Här kommer våra bästa tips för att ta tillvara på nymånens energier. Det du behöver för en nymåneritual är något att skriva på och med. Men om du vill göra en mer kraftfull ritual kan du lägga till kristaller, rökelser och en kortlek. När det är nymåne syns inte månen på himlen utan den gömmer sig för att samla kraft och för att sedan kunna träda fram igen och växa sig starkare och starkare för att inom ett par veckor bli fullmåne. Under den här perioden kan vi ofta känns oss starka, fyllda av ideér och energifyllda. Därför passar det bra att sätta ny intentioner och mål vid nymåne och det är precis det vi ska göra i den här ritualen.

 

HUR DU GÖR EN NYMÅNERITUAL

 ★ Sätt dig vid ett "safe place", ett ställe där du känner dig lugn, trygg och får vara ifred. 

 ★ Tänd ett ljus och ta fram papper och penna. Om du har kristaller, ha dem nära dig. Vi gillar även att sätta på härlig musik för att få rätt vibe. 

 ★ Välj en naturlig rökelse t.ex. Palo Santo, Pino Santo eller Salvia, tänd den och gör ren energin vid ditt safe place för att ta bort tung, negativ energi för att få plats att bjuda in det nya (läs mer om hur du renar energin hemma här). 

 ★ Välj en rökelsepinne som du känner passar tillfället och tänd den för att komma i rätt sinnesstämning. 

 ★ Ta kristallen du valt i handen, blunda och ta ett par djupa andetag in genom nästan och ut genom munnen. Grunda dig i stunden och släppa allt som hänt innan under dagen och vad som ska komma. Lyssna inåt för att känna vilken intention du vill sätta vid denna nymåne. Släpp alla tankar och låt hjärtat tala. Sitt så länge du önskar. Du vet vad som är rätt för dig!

 ★ Sätt ner kristallen och ha den gärna nära dig.

 ★ Ta fram papper och penna och skriv det som kommer fram. Kanske är det en mening, ett ord eller lång text. Det som kommer upp är meningen att komma. 

 ★ När du känner dig klar, plocka upp din kristall igen, slut ögonen och visualisera att det du önskar in redan är ditt. Känn hur det känns att dina drömmar redan är sanna och blås in din känsla i kristallen så du programmerar den med din intention. Lägg kristallen över ditt hjärta och känn att du är värd allt du önskar in. 

 ★ Om du vill så dela upp intentionen i mindre steg som du kan följa de närmsta veckorna och ha gärna pappret eller din anteckningsbok nära dig, kanske på sängbordet, för att få en daglig påminnelse om din intention.

 ★ Avsluta ritualen med att tacka dig själv och månen för denna stund och bär med dig din kristall eller placera den synligt så du blir påmind om att dina drömmar är närmare än du tror! 

 ★ För extra manifestation så gör gärna en Visionboard över 2024 med de drömmar och mål du har. Placera den synligt där du bor för att varje dag bli påmind om att ta val och våga gå utanför din comfort zone.