Månadens kristall januari - Apatit

Månadens kristall för januari är en kristall för dig som vill expandera och manifestera dina drömmar! Den sägs hjälpa oss att reflektera, boosta vår intuition, ge klarhet i våra drömmar och connecta oss med våra guider. Säg hej till the manifesting crystal Apatit

Denna härligt djupa blå kristall Apatit är perfekt att använda under januari då den sägs boosta oss med mod och motivation till att ta action på våra drömmar. Den öppnar upp vårt mind för att vi lättare ska connecta med vår intuition så vi kan lägga vårt fokus på rätt saker. Den är connectad till vårt Tredje öga och Halschakra och sägs hjälpa oss öppna upp för kommunikation med andra, även våra guider. Men Apatiten är även connectad till vårt Solarplexus chakra där vår inre hejarklack sitter. 

Detta är den ultimata kristallen att ha när du vill vara kreativ och bjuda in klarhet. Kanske inför ett nytt projekt på jobbet, ett kreativt projekt i hemmet eller varför inte ta med om du har någon skapande hobby. Apatiten är den ultimata meditationskristallen då den sägs aktivera vår intuition, ge oss klarhet och öppna upp för reflektion. Ta med den i din morgonmeditation och boosta dig med Apatitens power, styrka och healande vibes inför dagen. 

 

RITUAL MED DIN APATIT FÖR 2024

✶ Skapa ett härligt space, sätt på musik, tänd ljus och en passande rökelse

✶ Ta fram din notebook och rena ditt space, dig själv och din Apatit med Palo Santo, Pino Santo eller Salvia

✶ Ta några djupa andetag och connecta inåt till ditt hjärta. 

✶ Reflektera över året som gått och vilka lärdomar du fått. 

✶ Reflektera över hur du vill att 2024 ska kännas och vilka mål du har. 

✶ Skriv ner det som kommer till dig. Vilka är dina mål, vilka är dina action points, vilka känslor vill du känna osv. Skapa en plan för ditt sanna 2024!

✶ Ta upp din Apatit, slut ögonen och visualisera att allt du önskar in redan är sanning och programmera din kristall med känslan och energin du har i kroppen. 

✶ Ha med din programmerade Apatit när du skapar din Vision Board för 2024. Låt kreativiteten flöda och kom ihåg att inga drömmar är för stora för dig, Moon Friend!

 

APATITEN ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..vill manifestera och göra dina drömmar till sanning.

..vill connecta med din intuition. 

...vill boosta din kreativitet och ditt fokus. 

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN APATIT

 Placera din Apatit i eller vid sängen för att bringa klarhet i dina drömmar. 

★ Meditera med din Apatit för att connecta med din intuition, boosta dig med självförtroende och bringa klarhet.   

★ Använd den när du vill vara kreativ och manifestera dina drömmar. Perfekt att ha med dig när du gör din Vision Board! 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!