Månadens kristall Februari - Fluorit

Månadens kristall för februari är en kristall för dig som behöver släppa blockeringar och boosta dig med flow! Den sägs hjälpa oss att rena oss från negativa energier, skapa fokus, flow och höja vår vibration. Säg hej till your rescuer the vacuum cleaner Crystal Fluorit! 

Fluoriten finns på flera ställen i världen och innehåller vanligtvis lila och gröna färger, vilket sägs hjälpa oss att rena och läka vår aura. Den gröna färgen sägs rena vårt hjärtchakra och hjälpa oss connecta med vårt hjärtas drömmar. Den lila färgen sägs öppna upp ditt Tredje öga för att ta bort blockeringar som står i vägen för att du ska hitta ditt purpouse och din andliga förmåga. Fluoriten sägs även boosta dig med positiva vibes och peppar dig att släppa de blockeringar och mönster som inte resonerar med dina drömmar. Det är en magisk kristall att manifestera med då den connectar hjärta och mind så du kan take action på dina största drömmar. No dreams are to big for you, Moon Friend!

Fluoriten sägs ha kraftfulla renande energier och hjälper dig släppa blockeringar för att skapa flow, är det en magisk kristall att jobba med för att du ska kunna leva ditt liv fullt ut. Den är känd för att ge oss klarhet och balansera tankar och idéer och många använder den när de ska fatta stora beslut. Detta är med andra ord ett magiskt hjälpmedel när du ska fokusera på projekt, plugg eller är i en period av personlig utveckling där du vill släppa blockeringar och gamla mönster. För att bäst ta tillvara på Fluroitens magiska energier så rekommenderar vi att du mediterar med den och har den med dig när du behöver extra flow.

★ AFFIRMATIONER FÖR FLUORIT:

I am in flow

I focus on my purpouse

I take time to focus on myself

I release control and go with the flow

Where my focus goes, my energy flows

I focus on what I can control and let go of what I cannot

FLUORITEN ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..vill manifestera och boosta dig med fokus för att nå dina drömmar.

..vill släppa på blockeringar som håller dig tillbaka. 

...vill höja din vibration och skapa klarhet i ditt mind. 

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN FLUORIT

 Placera din Fluorit på ditt workspace för att alltid ha flow och fokus. 

★ Meditera med din Fluorit för att rena din energikropp och din aura från negativa energier.

★ Ha med dig den i fickan för att alltid kunna komma tillbaka till din inre röst. 

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!