Den ultimata kristallformen för att uppgradera dig

Den här kristallformen kan grunda oss vid meditation, hjälpa oss sova bättre och är till och med utformad för att hänga med ut i löparspåret. Här berättar vi varför du borde investera i en Touchstone för att uppgradera olika delar av ditt liv!


Touchstone även kallad Palm Stone är en kristallform som är skapad för att vila skönt i våra händer. En touchstone är som en större handpolerad kristall och har en bullig, lite oval form. Då touchstone endast är formen på kristallen, inte materialet så finns dem i nästan alla olika kristallmaterial. Bland annat: Rosenkvarts, Golden Healer.. ja ni hajar grejen, det finns många olika att välja på. Vi har listat fyra hälsofördelar med att använda touchstones och vi kan nästan garantera att du kommer älska denna underbara kristallform lika mycket som vi gör när du läst färdigt. 

 Meditation - Touchstones är specifikt framtagna för att vara ett verktyg vid meditation. Ibland kan det kännas lite svårt att behålla fokus under meditation och det är precis det touchstones är utformade för att hjälpa oss med. Med en touchstone i varje hand under meditation grundar och balanserar vi oss själva. När tankarna börjar vandra kan det underlätta att dra tillbaka vårt fokus till våra touchstones och landa i nuet. 
Vill du meditera med en touchstone rekommenderar vi vår Selenit.

 Sömn - Att känna tyngd på våra kroppar är vetenskapligt bevisat att få vårt nervsystem att slappna av, därför är touchstones perfekt att använda när man ska sova. Att placera en touchstone på bröstbenet när man gått och lagt sig kan kännas otroligt avkopplande. Att låta en sten vila i handen eller under kudden kan också ha samma lugnande effekt, prova dig fram och se vad du föredrar.
Vill du ha hjälp att sova med en touchstone rekommenderar vi vår Blå Kalcit.

 Träning - Kanske ett lite oväntat användningsområde men touchstones används ofta av långdistanslöpare för att undvika att få håll. Så att ta med sin touchstone ut på en löprunda är absolut ingen dum idé. Om du jobbar mycket med datorer kan det också vara skönt att ta upp din touchstone och klämma den hårt i handen och sedan lossa greppet några gånger för att få en härlig stretch i fingrarna.
Vill du ha en träningskompis rekommenderar vi vår Polykrom Jaspis.

 Vardagslivet - Att bara hålla i sin touchstone i vardagliga situationer kan vara mycket lugnande. På tunnelbanan, framför TVn, när du hänger med dina vänner, möjligheterna är oändliga för vart du kan dra nytta av din touchstone. Håll den in din hand för att landa i stunden och öka medvetenheten och närvaron till dig själv och ditt underbara liv! 

För dig som vill ha en underbar touchstone att ha med i vardagen rekommenderar vi vår Apatit.

Psst! Följ @ohlamoon.se på Instagram för mer magi i vardagen