Kristaller för barn

Att kombinerar kristallers magi med barns fantasi är otroligt kraftfullt. I den här artikeln går vi igenom hur du kan introducera ditt barn till kristaller på ett lättsamt och lekfullt sätt. Vi tipsar också om våra populäraste “barnkristaller” som barn alltid dras till när vi har öppet i vår butik.

Barn har ett väldigt öppet sinne och connectar ofta väldigt snabbt med kristaller. De dras ofta till färgglada och skimrande saker och därför brukar dem tycka att kristaller är väldigt spännande och häftiga. Att få sin första egna kristall kan väcka otroliga glädjekänslor hos barn, det har vi upplevt flera gånger om här på vår vind när barn kommer på besök i vår butik. Det finns inget underbarare än att se nästa generation Moon Sisters/Brothers som hittar kristallernas magi! Det märks att kristaller väcker en känsla hos barn och får deras fantasi att flöda. Oavsett om ditt barn vill leka butik med sina kristaller, gömma dem i en skattkista eller ge dem till sin nallebjörn så är det precis där, i det ögonblicket, som magin sker.

Ett härligt tips för att introducera kristaller till ditt barn kan vara att skapa en kvällsrutin tillsammans med kristallerna. Låt ditt barn landa i sängen och placera en Clear Quartz Spets på bröstet för att ge ditt barn en lugnande energi medans du läser en saga eller sjunger en nattvisa. Du kan också placera en Touchstone på ditt barns bröst om det känns bättre eller om hen hellre vill hålla kristallen i sin hand så går det självklart också bra. Att lära sina barn meditera och landa i nuet nu när dem är som mest mottagliga kan ha hälsosamma fördelar hela livet och kan bland annat öka stresstålighet och förmågan att komma ner i varv när dem blir äldre. Kvällsritual med kristaller är det nya "borsta tänderna och hopp i säng."
Psst.. Vår Blå Kalcit Touchstone är en storsäljare när det kommer till att få barn att somna. 

Så vilka kristaller ska du ge till ditt barn? Här nedanför ger vi våra bästa tips på vilka kristaller barn oftast dras till och vilka fördelar dem kan ha i ditt barns liv.

Grön Aventurin – Denna kristall kan stimulera barns kreativa center och är en underbar motivationssten. 

Clear Quartz – Denna kristall är renande, lugnande och sägs kunna ge klarhet i sinnet. Perfekt för en hjärna som utvecklas för fullt. Vi vill också tipsa om vår Clear Quartz Spets som med fördel kan användas om du vill skapa en kvällsrutin tillsammans med ditt barn. 

Rosenkvarts – Detta är kärlekens kristall som sprider ovillkorlig kärlek, vi brukar tipsa om denna ljuvliga sten som en fin dopgåva. Förstå att ge en nyfödd bebis gåvan av ovillkorlig kärlek, ehm magiskt? Ja.

Ametist - Står för Peace & Harmony och kan vara perfekt för växande barn där det pågår mycket i kroppen. 

Angel Aura – Denna lekfulla kristall kommer garanterat sätta ett leende på ditt barns läppar. Det är som att regnbågens alla färger samlats i en kristall och denna sten står för glädje och positivitet. Den tillåter ditt barn att bara vara barn och rensar bort negativa känslor.

Psst.. Vårt Kristallkit för Barn är en perfekt start för barn som vill börja sin kristallresa. 

Läs mer om alla kristaller och hitta dina favoriter i vår shop här!