Så blir din Alla Hjärtans Dag enligt ditt Stjärntecken

Har du redan spikat dina Alla Hjärtans Dag planer? Think again! Så här kommer din Alla Hjärtans Dag se ut enligt ditt stjärntecken.Denna Alla Hjärtans Dag infaller under Merkurius RetroSHADE. Alltså inte Retrograde (tack och lov), Merkurius Retroshade är en skuggperiod som infaller precis innan Merkurius Retrograde. Denna astrohändelse bjuder såklart på energier som kan påverka oss. Vissa av oss kan bland annat börja ifrågasätta om en relation verkligen är rätt för oss denna Alla Hjärtans Dag medans andra kommer känna en kärleksfull fördjupning i sin relation.
Vilka planer har universum för dig på Alla Hjärtans Dag och vilken kristall kan du behöva lite extra?

Väduren (21/3 - 19/4)
Om du är singel: Kärlekens planet Venus kommer passera ditt stjärntecken på Alla Hjärtans Dag så detta är ett toppentillfälle att ge sig ut och träffa någon speciell. Dra på en partyoutfit och gå ditt natten (och universum) tar dig.
Om du är i ett förhållande: I och med att Venus är och sprider kärleksfull energi i ditt stjärntecken kan det vara en perfekt kväll att ha en romantisk middag tillsammans med sin partner. Djupa konversationer och kärleksförklaringar utlovas!
Vädurens kristall: Karneol, en uppiggande powerboost som kommer tillföra lite extra hetta denna Alla Hjärtans Dag.

Oxen (20/4 - 20/5)
Om du är singel: Denna Alla Hjärtans Dag kommer du vara otroligt kräsen med vem du väljer att släppa in i ditt liv. Du är inne i en period där du fokuserar väldigt mycket på dig själv och vill bara spendera tid med någon som uppskattar dig för den du är.
Om du är i ett förhållande: Då ditt fokus just nu är på dig själv är det dags att låta din partner veta exakt hur du tänker och känner, kan hen inte acceptera det kanske det är dags att omvärdera ert förhållande helt? Vi vet att detta låter tufft men kom igen, du är Oxe, är det någon som klarar av tuffa situationer så är det du!
Oxens kristall: Ny Jade är den perfekta kristallen att ha nära när man genomgår en förändring med fokus på sig själv.

Tvillingarna (21/5 - 20/6)
Om du är singel: Tvillingar är kända för att vara flirtiga och byter lätt ut sina partners så fort de känner sig uttråkade. Men denna Alla Hjärtans Dag söker du efter något mer meningsfullt och du vill tänja på dina gränser av vad du anser är en perfekt partner.
Om du är i ett förhållande: Detta är den Alla Hjärtans Dag där du väljer att comitta till något eller någon. Har du dejtat någon ett längre tag kommer det nog bli officiellt nu.
Tvillingens kristall: Svart Obsidian, denna grundande kristall kommer hjälpa dig comitta till det du vill och inte falla tillbaka i gamla vanor.

Kräftan (21/6 - 22/7)
Om du är singel: Du har varit lite mer kräsen i dina val av partners på senaste för att du jämför dem med någon du fortfarande har känslor för. Är det inte dags att utvärdera om detta ouppnåeliga ex verkligen är värt att vänta på eller om det är dags att gå utanför din "comfort zone"?
Om du är i ett förhållande: Med inflytande av Saturnus och Pluto kommer din relation antingen fördjupas denna Alla Hjärtans Dag eller så kommer du börja ifrågasätta om vissa delar av ditt förhållande verkligen fungerar för dig längre. Be true to your heart!
Kräftans kristall: Clear Quartz då du befinner dig i en period där du behöver se klarhet i situationer just nu.

Lejonet (23/7 - 22/8)
Om du är singel: Du känner ett starkt behov av nya äventyr just nu och allt tyder på att du kan skapa riktigt spännande relationer om du är ute och reser Denna Alla Hjärtans Dag.
Om du är i ett förhållande: Även du som är i ett förhållande känner ett starkt sug till äventyr och det kanske är läge att ställa in den "vanliga" Alla Hjärtans Dag middagen och ta med din partner på något nytt, eller varför inte en oväntad resa tillsammans?
Lejonets kristall: Grön Kalcit, då lejon redan är experter på att dream big skulle det kännas onaturligt om inte deras Alla Hjärtans Dag går i samma linje.

Jungfrun (23/8 - 22/9)
Om du är singel: Om du ska på dejt denna dag kan det vara med någon som inte är din vanliga typ men som delar dina värderingar, ge hen en chans, personen i fråga har kommit in i ditt liv av en anledning.
Om du är i ett förhållande: Jungfru = perfektionist men denna Alla Hjärtans Dag kommer du släppa kontrollen och go with the flow, till din partners stora förvåning (och kanske förtjusning?)
Jungfruns kristall: Fluorit, kallas även FLOWrit för att den får livet att flowa helt enkelt.
Psst.. ni har väl inte missat att ni får 50% 
rabatt på våra Råa Fluoriter just nu? Rabatten dras automagiskt i kassan!

Vågen (23/9 - 22/10)
Om du är singel: Denna Alla Hjärtans Dag känner du dig extremt social och du vill gärna fördjupa relationen med någon i din närhet. Du känner dig bekväm i dig själv och människor attraheras av din stabila och självsäkra vibe.
Om du är i ett förhållande: Denna Alla Hjärtans Dag känner du dig taggad på att investera mycket tid och energi i din relation. Lyllos din partner!
Vågens kristall: Rosenkvarts. Du sprider love åt alla håll just nu och Rosenkvartsen är din soulmate.

Skorpionen (23/10 - 21/11)
Om du är singel: Alla tecken tyder på att du kommer träffa någon som fångar ditt intresse och bidrar med något spännande i ditt liv denna Alla Hjärtans Dag. Håll ögonen öppna!
Om du är i ett förhållande: Du ställer dig frågor som "hur uppskattad är jag egentligen i denna relationen" och som en äkta Scorpio kommer du take action om du inte får ett svar du är tillfreds med.
Skorpionens kristall: Malakit även kallad "the transformer" hjälper till att balansera känslor och kan vara bra för den känslostyrda Skorpionen denna dag.

Skytten (22/11 - 21/12)
Om du är singel: Du har ett starkt behov av att gå ut och vara social denna Alla Hjärtans Dag och vi säger, go for it. Du kommer vara kvällens mittpunkt!
Om du är i ett förhållande: Känns det som att ditt förhållande fastnat i rutiner och måsten? Då är det perfekt att tända lågan igen denna Alla Hjärtans Dag, kärleksplaneten Venus energier boostar dig!
Skyttens kristall: Orange Kalcit, nobody puts the Orange Kalcite in the corner. Denna kristall står för passion och är perfekt för att maxa Skyttens sensuella vibes dagen till ära.

Stenbocken (22/12 - 19/1)
Om du är singel: Du är i en period av reflektion och självutveckling, och du börjar förstå vad du letar efter i en partner. Lyckoplaneten Jupiter kommer befinna sig i ditt stjärntecken väldigt mycket i år och oddsen är höga att du hittar exakt det du letar efter.

Om du är i ett förhållande: Om din partner inte stöttar dig i din period av self growth just nu kommer det bli spänningar i förhållandet framöver, men ger din partner dig det space du behöver kommer magi uppstå mellan er!
Stenbockens kristall: Aventurin, denna framgångskristall kommer boosta turen du redan har med hjälp av Jupiter till next level.

Vattumannen (20/1 - 18/2)
Om du är singel: Du är absolut inte ett stjärntecken som aktivt går ut och letar efter en partner men med solen på genomresa i ditt stjärntecken denna Alla Hjärtans Dag kommer du vara lite mer "på jakt" än vanligt. Solens energi tänder en eld inom dig, utnyttja den!
Om du är i ett förhållande: Du känner ett behov av att kommunicera med din partner denna Alla Hjärtans Dag, du villl se till att ni är på samma våglängd.
Vattumannens kristall: Amazonit, denna härliga kommunikaktionskristall hjälper dig tala och leva din sanning. 

Fiskarna (19/2 - 20/3)
Om du är singel: Neptunus och Merkurius befinner sig i ditt stjärntecken och hela världen ses genom ett par rosa solglasögon just nu, du är minst sagt taggad på livet. Ta till vara på den här peppiga energin och umgås med vänner och familj lite extra denna Alla Hjärtans Dag. Dina relationer kommer vara på topp!
Om du är i ett förhållande: Som fisk är du redan väldigt kärleksfull och med Neptunus och Merkurius på genomresa i ditt stjärntecken kommer du sätta din partner på en piedestal och ge hen the royal treatment.
Fiskens kristall: Regnbågsmånsten, en kristall som tillåter dig att lita på och flow with the universe.

Ni har väl inte missat att följa oss på Instagram för mer magi i vardagen  @ohlamoon.se