Kärlekskristallerna du behöver på Alla Hjärtans Dag

Happy Love Week! På fredag är det Alla Hjärtans Dag och oavsett om du ska fira dagen tillsammans med din partner, en nära vän eller med dig själv så har vi på Oh La Moon kärlekskristallerna som får ditt hjärtat att slå ett extra slag!

Alla Hjärtans Dag infaller den 14/2 och denna dag är till för att fira   love både till din partner, familj, bästa vännen, kollegan och såklart dig själv. Vi har samlat några av våra favoritkristaller som står för passion, kärlek och healande. Så vilket mood du än befinner dig i denna Alla Alla Hjärtans Dag, har vi kristallerna som passar dig!

  Säg "jag älskar dig" med en Rosenkvarts 
Föreställ dig att Alla Hjärtans Dag är ett röda mattan-event, då har du precis mött kvällens stjärna. Den mest klassiska kärlekskristallen på vår lista men kanske också den absolut bästa. Rosenkvarts har representerat kärlek i tusentals år och är en underbar gåva att ge till någon man älskar (även till sig själv).

  Single and ready to manifest
Är du inte taggad på att spendera denna Alla Hjärtans dag med att sitta i dina mjukiskläder och slökolla en serie med två ton choklad vid din sida? Kanske är du sugen på att göra något annorlunda i år? Det låter som att det är dags att ha en manifestationskväll för att attrahera in en partner i ditt liv. Detta gör du bäst tillsammans med en Botswana Agat eller en Jordgubbskvarts. 

Psst .. vill du lära dig manifestera så har vi en artikel om det här och om du vill MAXA din manifestation med vårt Find Your Soulmate Kit så hittar du det här .

Psst .. vårt Oh La Love Kit som innehåller en enkel och kraftfull kärleksritual kommer endast säljas denna vecka. Passa på!

 
Säg det med passion
Du vill att din Alla Hjärtans dag ska innehålla hetta, passion och vibrationer. Du kanske ska ut på dansgolvet och behöver en extra self power boost eller så vill du ha en kväll/natt tillsammans med någon ditt hjärta klappar lite extra för, oavsett vad så är Orange Kalcit  och Rosa Selenit dina partners in crime. Den Rosa Seleniten öppnar upp ditt hjärta för kärlek och vibrerar på ett extremt högt nivå och den Orangea Kalciten gör dig till en oemotståndlig sexgudinna. Du kommer ha en rolig kväll Moon Sister!

  För dig som behöver tid för dig själv
Ibland tar kärleken slut och man kan lämnas med sår i hjärtat som behöver lite extra tillsyn och uppmärksamhet. Det är med andra ord helt okej att vilja vara solo denna kväll. Alla Hjärtans dag är den perfekta dagen för att ha en mysig kväll där man skämmer bort sig själv och sitt hjärta lite extra. För att hjälpa till att heala gamla sår och bli ett med sitt hjärtchakra igen kan vi varmt rekommendera Rodokrosit och Rosa Opal. Dessa tröstande kristaller kommer hjälpa dig att öppna upp kommunikation med dig själv och hjälpa till att heala ditt hjärta så du blir open for love igen. 

Psst .. ge ditt hjärtchakra en extra treat med våra ljuvliga Chakra Balms.

Ni har väl inte missat att följa oss på Instagram för mer magi i vardagen  @ ohlamoon.se 

Kommentera

All comments are moderated before being published