Kärlekskristallerna du behöver på Alla Hjärtans Dag

Happy Love Week! På söndag är det Alla Hjärtans Dag och oavsett om du ska fira dagen tillsammans med din partner, en nära vän eller med dig själv så har vi på Oh La Moon kärlekskristallerna som får ditt hjärtat att slå ett extra slag!

Alla Hjärtans Dag infaller den 14/2 och denna dag är till för att fira   love både till din partner, familj, bästa vännen, kollegan och såklart dig själv. Vi har samlat några av våra favoritkristaller som står för passion, kärlek och healing. Så vilket mood du än befinner dig i denna Alla Alla Hjärtans Dag, har vi kristallerna som passar dig!

  Säg "jag älskar dig" med en Rosenkvarts 
Föreställ dig att Alla Hjärtans Dag är ett röda mattan-event, då har du precis mött kvällens stjärna. Den mest klassiska kärlekskristallen på vår lista men kanske också den absolut bästa. Rosenkvarts är kärlekens kristall och boostar både relationer och self-love!

  Single and ready to manifest
Är du redo att göra en ritual där du manifesterar din drömpartner? Det gör du bäst tillsammans med en Botswana Agat eller en Find Your Soulmate Kit! 

Psst .. vill du lära dig manifestera så har vi en artikel om det här!

Psst .. du har väl inte missat vårt magiska Love Crystal Kit, den perfekta presenten till någon du tycker om!

 
Säg det med passion
Du vill att din Alla Hjärtans dag ska innehålla hetta, passion och high vibrations! Om du vill ha en het kväll tillsammans med någon ditt hjärta klappar lite extra för, oavsett vad så är Orange Kalcit  och Rosa Selenit dina partners in crime. Den Rosa Seleniten öppnar upp ditt hjärta för kärlek och vibrerar på ett extremt högt nivå och den Orangea Kalciten gör dig till en oemotståndlig sexgudinna och boostar din energi! 

  För dig som behöver tid för dig själv
Ibland tar kärlek slut och man kan lämnas med tunga känslor i hjärtat som behöver lite extra tillsyn och uppmärksamhet. Det är med andra ord helt okej att vilja vara ensam och connecta med sig själv denna kväll. Alla Hjärtans dag är den perfekta dagen för att ha en mysig kväll där man skämmer bort sig själv och sitt hjärta lite extra. För att hjälpa till att heala gamla sår och bli ett med ditt hjärtchakra igen kan vi varmt rekommendera Rodokrosit och Self Love Crystal Kit eller varför inte vår Self Love Ritual Box!

Ni har väl inte missat att följa oss på Instagram för mer magi i vardagen  @ ohlamoon.se