10 Kristaller alla Moon Sisters har

Vilka kristaller älskar ni Moon Sisters egentligen och varför älskar ni dem så mycket? Vi har samlat era tio absoluta favoriter som (enligt er) bör finnas i allas kristallpåsar!

Selenit - En kristall som renar vår energi och kan rena våra övriga kristallers energi. Den ger oss dessutom en känsla av deep peace när vi håller i den. Ett måste för alla som gillar att meditera och en av era absoluta favoriter.

Fluorit - Även kallad FLOWrit. Det här är den kristallen vi älskar att ha med oss i väskan för att få mer flow i vardagen, den som ligger på varje Moon Sisters skrivbord och den som vi har i varje rum för att tillåta alla energier flöda fritt. Vem vill inte ha en (eller fem) Fluoriter i sitt liv?

Månsten - Ett absolut måste för alla Moon Sisters. En kristall som får oss att lita på universum och som är sådär härligt spirituellt cool i riktig Oh La Moon anda!

Aventurin - En ständigt omtalad klassiker. Aventurinen står för tur och framgång och med denna kristall i livet kommer magiska saker manifesteras. Ingen har väl missat att det var denna kristall Oh La Moons Content Creator Sofie höll i handen när hon vann budgivningen på sin lägenhet?

Ny Jade - Hälsogurun Gwyneth Paltrow hyllar alltid Jade och vi håller såklart med. Denna balanserande kristall är ett måste för alla hängivna kristallälskare! 

Honungskalcit - Den spirituella kramen som alla Moon Sisters borde omfamnas av. En riktig comfort crystal som tröstar oss och försäkrar oss om att saker kommer ordna sig.
Psst.. detta är Oh La Moons medarbetare Olivias absolut favorit, hon har fyra stycken hemma.

Amazonit - Denna kristall hjälper oss tala och leva vår sanning och ett extra plus? Den är så himla fin. Alla behöver en ljusblå kristall i sin samling, i alla fall om vi ska tro våra Moon Sisters, Amazoniten är nämligen en av våra mest sålda kristaller.

Clear Quartz - Bergskristall. Urkristallen. The mother of all crystals. Kärt barn har många namn, men en sak är i alla fall säker: denna klassiker är ett MÅSTE för alla. Punkt.

Aqua Aura Mini - Alla Moon Sister bör ha en kristall som är infused med äkta Guld i sin samling. Det här är kristallen ni älskar att visa upp i era instagramflöden och vi förstå varför, den är sååå lyxig (och snygg). Att Aqua Aura dessutom hjälper oss hålla vårt mind, body and spirit on track gör ju inte saken sämre.

Golden Healer - Sist men absolut inte minst. Denna kristall har Oh La Moons grundare Josefin Dahlbergs hyllat, och ni lyssnade. Nu är Golden Healer mångas absoluta favorit. Om the queen of crystals säger att detta är en must have kristall så är det nog så.

Vill du ha mer kristallmagi i vardagen? Följ oss på @ohlamoon.se