EMOTION CODE - ANNA

Släpp på gamla känslor med Emotion Code tillsammans med Anna i vårt härliga behandlingsrum på Krukmakargatan 31 i Stockholm!

★ Om behandlingen:

 

Emotion Code är en metod som frigör gamla känslominnen som fastnat i kroppen. Att ha kvar obearbetade negativa känslor i kroppen kan leda till alla möjliga besvär och smärtor. Det kan visa sig i form av oro, ångest, depression och skapa hinder för att uppleva kärlek, lycka och framgång. Det kan också leda till att vi attraherar in flera av dessa låsta känslor.
Du måste inte medvetet veta vilka känslor som du bär på för ditt undermedvetna har alla svar. Vårt undermedvetna står för 95% av våra handlingar som skapar vår verklighet, därför jobbar vi tillsammans med ditt undermedvetna för att se vad som är redo att lämna dig.

Med Emotion Code kan tidigare negativa upplevelser och mönster försvinna eller bli lättare att hantera. Det är ett varsamt sätt att släppa gamla känslor som kan leda till djupgående läkning. Målet med behandlingen är att skapa balans och flöde i kroppen. 

Du delar så mycket eller lite som du själv vill. Om du önskar hålla vissa saker privat kan de gamla känslorna ändå tas bort. 

Emotion Code utvecklades av Dr Bradley Nelson som är en av världens främsta experter på naturliga läkningsmetoder för att uppnå välbefinnande.  

Ingen förberedelse behövs. Om du har något mål eller jobbar på något speciellt just nu kan du ta med dig det annars guidar jag dig till att skapa en intention för sessionen.

Emotion Code fungerar även på djur!

Sessionen pågår i 60 minuter. 

★ Om Anna:

Att som barn växa upp som högkänslig, utan att riktigt förstå vad det innebar, har tagit mig på en bergochdalbana av känslor genom livet. Andras känslor blev som mina egna vilket kunde vara utmanande, men med åren lärde jag mig att använda mina egenskaper som högkänslig till en styrka där jag kan hjälpa andra. Mitt mål är att normalisera och välkomna alla känslor, positiva som negativa, eftersom varje känsla fyller en funktion och bär på viktiga budskap. Jag är certifierad i Emotion Code, Kundaliniyoga och som coach. Ser fram emot att guida dig i ett tryggt space!