EMOTION CODE - ANNA

Släpp på gamla känslor med Emotion Code tillsammans med Anna i vårt härliga behandlingsrum på Krukmakargatan 31 i Stockholm!

★ Om behandlingen:

Emotion Code är en metod som frigör gamla negativa känslor som fastnat i kroppen. Känslor kan fastna när vi inte känner dem fullt ut och istället trycker bort känslan eller när känslan blir alldeles för stark för oss att hantera i den stunden. För att hitta dessa känslominnen jobbar vi tillsammans med ditt undermedvetna och muskeltestning (baserat på kinesisk medicin).

Det undermedvetna vet allt om oss, varje liten händelse i våra liv finns lagrat där. Därför låter jag ditt undermedvetna styra sessionen så att allt som du är redo att släppa kan göra det på ett skonsamt sätt. Det går att hitta när känslan kom, vilka som var inblandade och vad som hände om så önskas innan jag tar bort energin av den gamla känslan så att den inte kan fortsätta att skapa obalans.

Att ha kvar obearbetade negativa känslor i kroppen kan leda till alla möjliga besvär och smärtor. Det kan också visa sig i form av ångest, oro, depression och skapa hinder för att uppleva kärlek, lycka och framgång. Det som tyvärr kan hända är att vi omedvetet manifesterar in fler av dessa känslor eftersom att vi redan bär på dessa energier. Genom behandling med Emotion Code kan tidigare negativa mönster och upplevelser försvinna eller bli mer hanterbara. Målet är att skapa balans och läkning.

Ingen förberedelse behövs. Om du har något mål eller något som du jobbar på just kan du ta med dig det annars guidar jag dig till att skapa en intention för sessionen.

Sessionen tar 45-60 minuter.

★ Om Anna:

Att som barn växa upp som högkänslig, utan att riktigt förstå vad det innebar, har tagit mig på en bergochdalbana av känslor genom livet. Andras känslor blev som mina egna vilket kunde vara utmanande, men med åren lärde jag mig att använda mina egenskaper som högkänslig till en styrka där jag kan hjälpa andra. Mitt mål är att normalisera och välkomna alla känslor, positiva som negativa, eftersom varje känsla fyller en funktion och bär på viktiga budskap. Efter att ha gjort en deepdive i min egen barndom för att förstå mig själv och andra - har min passion blivit att gräva och förstå ursprunget till känslor. Förståelse utan dömande är en bra beskrivning på mitt sätt att jobba. Jag är certifierad inom emotion code, kundalini yoga och som coach. Jag ser fram emot att guida dig i ett tryggt space!