JULKLAPPSGUIDE 2023

Julen närmar sig och vi vet hur svårt det kan vara att köpa presenter till sina nära och kära. Därför har vi i personalen sammanställt våra bästa tips i den här artikeln för att inspirera till vad du ska ge till dem du tycker om. 


JOSEFINS JULKLAPPSTIPS

Jag älskar att ge bort magiska presenter till mina nära och kära som kan hjälpa dem att må bättre och här är några av de julklapparna jag kommer ge bort i år. 

★ Till min vän som behöver påminna sig om att ta tiden till att ta hand om sig själv för att må ännu bättre inifrån och ut kommer jag ge min kortlek Body & Soul Care som innehåller 50 affirmationskort, guidebok och kortställ. Så fin present som innehåller så många bra och viktiga budskap. 

★ Till min släkting som är nyfiken på det spirituella kommer jag att ge vårt Startkit som innehåller det du behöver för att komma igång att leva en mer spirituell livsstil.

★ Till alla mina vänner och släktingar som ännu inte fattar grejen med matcha kommer jag att ge vårt Matcha Starter Kit, hehe. Sen jag slutade dricka kaffe och började med matcha har jag börjat må så mycket bättre.

★ Till min mamma som kan behöva lite extra hjälp att komma ner i varv ska jag ge bort vår Scalp Gud Sha som är perfekt att använda på kvällen för att komma ner i varv + stimulera din hårbotten och hjälpa håret att må ännu bättre.

★ Till min kompis som har svårt att somna ska jag ge den här ljuvliga Pillow Misten som ger en skön känsla i sovrummet och hjälper oss att slappna av och sova bättre.

★ Till min kompis som älskar beauty kommer jag ge min favorit Mushroom Gua Sha som är otrolig att använda i sin hudvårdsrutin. Jag använder den på kvällen för att avsluta dagen med att varva ner, stimulera blodcirkulationen i ansikte som ger mig ett nattligt lyft och glow.YASMINES JULKLAPPSTIPS

 Keramikmugg - Jag älskar den jag har hemma och skulle gärna ge en i julklapp till en vän så att de också kan avnjuta något varmt och gott i denna i vinter. Dessutom så härligt med något som är handgjort med kärlek här i Stockholm.

 Matcha Start Kit - Perfekt att ge ihop med den fina keramikmuggen! Jag tänker att det är superbra att ge bort lite matcha i jul som har så mycket hälsofördelar och kan hjälpa oss att hålla oss friska i mellandagarna. 

★ Tarotläsning med Charlotte - Ge en unik och personlig julklapp i form av en Tarotläsning! Så kul att få börja det nya året med. Detta vet jag att många av mina vänner skulle uppskatta. 

★ Nagellack - Jag planerar att ge bort nagellack i julklapp till både en nära vän och min mamma så att de enkelt kan liva upp mörkret med lite färg och glitter, kanske något snyggt till nyår?

★ Kristallgeod - En av mina absoluta favoriter vi har på OhLaMoon just nu! En magisk grotta av glittrande bergskristall. Detta är något jag har gett tidigare år och vill ge till både vänner och familj, vem blir inte glad av en sådan i julklapp?

★ Citrin - Jag älskar att ge citrin i present till alla tillfällen! Jag vill att alla jag tycker om ska få ha en ”hejaklack i fickan” till det nya året. 

★ Grön Kalcit - Jag följer just nu mina drömmar och vill hjälpa till att påminna vänner och familj om att de också kan följa sina. Grön Kalcit är så fin att ställa på sitt skrivbord tex för att hjälpa till att manifestera in sina drömmar 2024. 


ULRIKAS JULKLAPPSTIPS

 Grön Fluorit Torn - Jag vill ge bort ett av dessa magiska torn till mina barn som jag vill boosta med mer flow i livet. Fluorit sägs hjälpa oss ta bort blockeringar så vi lättare kan hitta tillbaka till vårt fokus och flow och vad passar till två studenter? 

 Soul Planner - Många av mina vänner lever en stressig vardag och Soul Planner är perfekt för att stanna upp och reflektera. Den kommer jag ge bort till vänner för att inspirera och ge ett kraftfullt verktyg till att checka in med sig själva och som jag vet behöver ge sig själva lite mer tid. 

 Fluoritkub - Är mina nya favoriter och jag kommer ge bort dem till min man och några vänner som behöver mer fokus och flow. Perfekt storlek att ha i fickan under dagen för att bli påmind om att släppa taget om det som de inte kan påverka och lägga fokus på rätt saker. 

  Onlinekurs - Våra onlinekurser är den ultimata presenten till min syster som ofta är på resande fot. Ett enkelt sätt att sysselsätta sig och bjuda in mer rörelse, meditation och välmående i vardagen. Jag kommer ge henne ett presentkort så hon själv kan välja den kurs som hon dras till. 

 Holy Crap Oracle Deck - Jag älskar att dra kort och tycker att det är ett så bra sätt att få vägledning. Denna kortlek är otroligt vacker med träffande budskap och passar perfekt att ge till min mamma. 

 Maha Masala Blend - Jag blev helt blown away av dessa rökelser och alla som kommer hem till oss kommenterar hur magiskt det doftar. Detta blir en present till mig själv och alla julfirare som vi kan använda för att sprida good vibes. 


MALINS JULKLAPPSTIPS

 Organic Matcha - Är den perfekta julklappen till den (eller pappa) som gått loss på julmaten och vill starta året i hälsans tecken. 

 Scalp Gua Sha - Ger jag till den (eller mamma) som vill möta januarimörkret med en piggare look genom att boosta blodcirkulationen och främja hårväxten. Fin klapp till någon som behöver få in lite mer Self Care i vardagen. 

 Chi Suction Vibrator - Ska jag ge till singelvännen som jag önskar boosta med lite extra hetta och Self Pleasure i vinterkylan. 

 Nagellack Angel Aura - Perfekt att ge till den (eller syrran) som vill matcha snöflingorna med en glittrig look och bjuda in high vibes och öppna upp för sina drömmar 2024. 

 Rosehip miracle oil - Lägger jag under granen till den (eller mamma) som vill liva upp det glåmiga vinterfejset med glow. LOVISAS JULKLAPPSTIPS

 Yoni ägg - Jag har flera vänner som nyligen fått barn och då är detta den optimala presenten för att aktivera bäckenbottenmuskulaturen och connecta med sin yoni. Också toppen att ge till någon som behöver fokusera lite extra på sin Self Pleasure. 

 BOO Vibrating Butt Plug - Denna kommer jag slå in för att ge till min sambo. Ultimata leksaken för oss båda och så kul med den medföljande kortleken för att bli inspirerade till lite nya spännande lekar. 

 Joy Jelly - Jag älskar detta veganska pirrande glidmedel som verkligen förhöjer njutningen och alla sinnen. Detta ska jag ge till en i min närhet som är i klimakteriet och behöver mjuka upp lite extra. Också perfekt att ge till en vän som du vill ge mer pirr i livet. 

 Kristallkit för barn - Detta kit kommer passa perfekt till min guddotter som älskar alla mina kristaller och gärna vill ha fler egna. 

 Rökelser - Jag tycker att den ultimata presenten är att ge bort rökelser och i år ger jag bort Seven Chakra rökelserna till min pappa för att boosta hans meditationsrutin och Sparkling Gold Yuzu till min bror som behöver lite extra pepp och high vibe när han har mycket i plugget. 

 Bio-Retinol Gold Mask - Min absolut bästa Self Care rutin är att lägga denna magiska guldmask och sätta på låten I AM WOMAN för att peppa igång både glow och vibe inför en middag eller party. Den ger jag bort till min mormor som behöver lite high vibe, glow och extra spark i vintermörkret.


AMELIAS JULKLAPPSTIPS

Facetools -  Att ge en Jade Roller i rosenkvarts är så himla fint och omtänksamt, eller varför inte en Gua Sha eller Mushroom Gua Sha, eller alla tre som ett gulligt kit! Berätta om fördelarna med face tools för personen du ger det till och berätta såklart också att rosenkvarts är kristallvärldens kärleksboost.  Det är så fint att ge kristaller som står för kärlek till personer man älskar!

 Kristallgeod Köp två delar av en kristallgeod (såklart så fint om man hittar två delar från samma geod!) och ge den ena delen till mamma, syster, partner, bästa vän eller annan soul sister/brother och behåll den andra delen själv. Jag tycker det är en väldigt omtänksam julklapp och det är så gulligt att man har varsin del av en hel kristall. Tillsammans blir de hela och tillsammans blir man hel med den personen