Månadens kristall december - Honungskalcit

Månadens kristall för december är en kristall för dig som vill bjuda in mer lugn, behöver healing och vill fokusera på Self Care! Den sägs hjälpa oss att släppa trauman, ge oss klarhet och boostar vår Self Power. Säg hej till the healing crystal Honungskalcit

Denna honungsfärgade magiska kalcit sägs hjälpa till att ge klarhet och fokus, vilket gör den till ett perfekt val för dig som vill förbättra din produktivitet och manifestera dina mål. Den uppmuntrar dig till att ta action och komma igång med det du behöver göra för att leva ditt drömliv. När du manifesterar och tar kliv i riktning mot dina drömmar är Honungskalciten en perfekt kompis då den sägs boosta dig med självförtroende och kreativitet som du behöver för att ta dig dit du vill. 

Kanske har du trauman och blockeringar som begränsar dig från att leva ditt bästa liv? Då är Honungskalciten något för dig då den sägs vara som en spirituell kram som healar dig och din energikropp från det som håller dig tillbaka. Det är kristallen du ska använda när du gör ditt Soul Work för att tillåta dig att känna de känslor du behöver känna just nu för att ha möjlighet att expandera. För att växa och lära känna dig själv bättre behöver du tillåta kroppen att känna alla känslor och välkomna dem för att ta lärdom och förlåta. Honungskalciten sägs boosta oss med balans, tröst och harmoni vilket är perfekt när du mediterar och reflekterar. Låt dig själv känna utan att döma och reflektera över vad som kommer upp. 

 

HONUNGSKALCITEN ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..vill ta action på dina drömmar.

..vill boosta ditt Soul Work och prioritera ditt mående. 

...vill jobba med känslor i kroppen som skaver och heala dig.

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN HONUNGSKALCIT

 Använd din Honungskalcit när du gör ditt Soul Work för att tillåta alla känslor som din kropp behöver känna just nu. Känn dem och expandera till den du vet att du är här för att vara. 

★ Meditera med din Honungskalcit när du känner att det är lite mycket runt omkring dig för att landa inåt och bjuda in harmoni i livet.   

★ Placera din Honungskalcit på en plats där du behöver bli påmind om att du är good enough och att nyckeln till personlig framgång är att ta hand om sig själv. Du är värd det bästa, Moon Friend!

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!