Kristallvärldens vitamin C(itrin)

Det här är den enda kristallen som inte kan absorbera någon form av negativ energi och som Oh La Moons content creator Sofie Wiberg alltid har med sig i BH:n för att väcka sin inner power. Den magiska Citrinen är en av våra absoluta favoriter och det är inte svårt att förstå varför.

✶ Chakra: Solarplexus
✶ Element: Eld
✶ Stjärntecken: Lejon

Citrinens egenskaper
Det här är en av våra absoluta storsäljare och en kristall som vi inte klarar oss utan. Citrin betyder just citron och är döpt efter sin underbart gula färg. Den representerar glädje, överflöd och power och det är inte ett dugg konstigt att alla här på Oh La Office har en egen citrin som vi ofta alltid har med oss i väskan eller i BHn. Citrin upptäcktes redan under den grekiska och romerska civilisationens början då citriner användes i smycken och representerade välstånd och lycka. Det var en vanlig present att ge till kungligheter och folk med högre titlar då den gyllene färgen ansågs vara otroligt exklusiv. Än idag används citriner mycket i smycken och är en väldigt populär ädelsten. Vi älskar denna kristall då den jobbar med solens energi och bara genom att titta på den känner man positiv energi flöda genom kroppen. Den representerar också inre power, lycka och överflöd. 

Hur vi använder vår Citrin
Om det är en kristall du alltid ska ha med dig i väskan eller ha i din BH så är det denna! Citrinen drar till sig all typ av positiv energi och strålar ut glädje. 

Citrinen är också perfekt att placera på sitt solarplexus under meditation för att väcka upp sin inner fire
Psst.. är du sugen på att meditera med dina olika chakran finns vårt Chakra Crystal Kit.

Vilken form ska jag ha på min Citrin?
Vill du alltid ha med en citrin i väskan rekommenderar vi vår handpolerade Citrin, om du vill ha lite extra inner power rekommenderar vi våra lite mindre BH Citriner som ger dina kristaller direktkontakt med din hud. Våra Råa Citriner är perfekta för dig som gillar kristaller med orörd och obehandlad energi, den är väldigt kraftfull och man känner att den strålar ut massa power och sunshine. För dig som vill ha en energiboost deluxe i ditt liv säger vi go big or go home, med våra magiska Citrinkluster är det som att bjuda in solen i sitt hem. 

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se