"Jag har alltid en Citrin i BH:N, den får mig att tro på mig själv"

Oh La Moons Content Creator Sofie Wiberg berättar om hur en Citrin i BH:N alltid får henne att våga tro på sig själv och varför hon aldrig skulle lämna sitt hem utan en Jordgubbskvarts i väskan. 

 Namn: Sofie Wiberg
★ Ålder: 23 år
★ Stjärntecken: 
Lejon

När fick/köpte du din första kristall? 
— Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av den spirituella världen, men mitt intresse för kristaller kom för bara något år sedan när jag började gå hos en coach som coachade mig i attraktionslagen. Hon gav mig olika uppgifter som jag skulle göra och för varje avslutad uppgift fick jag en kristall av henne. Jag minns att jag ofta blev förvånad över att kristallernas egenskaper alltid matchade med det jag behövde boostas med lite extra just för tillfället. 

Vad betyder kristaller för dig idag? 
— Kristaller har blivit en mycket större del av mitt liv än vad jag någonsin kunnat tro. Jag har dem överallt! I väskan, badrumsskåpet, vid min säng, på jobbet, i BH:N.. Ja överallt :) 

Vilka är dina tre favoritkristaller? 
— Oj, den här frågan är så svår att svara på. Jag har nya favoriter varje dag beroende på vad jag känner att jag behöver boostas av lite extra just den dagen. Just nu är det Blå Kalcit för den hjälper mig alltid att somna på kvällarna. Jasper Brecci för att jag precis har flyttat och behöver en boost när det kommer till att organisera och få ordning och reda i min nya lägenhet. Min nya favoritkristall som jag aldrig skulle lämna hemmet utan är Citrin, den ger mig så mycket energi och får mig att bli mitt bästa jag. 

✶ Du kanske också vill läsa: "Jag var en stenhård skeptiker mot kristaller tills jag fick syn på min Honungskalcit"

Hur använder du dina kristaller? 
— Jag använder mina kristaller på många olika sätt. Vissa kristaller har jag alltid med mig i väskan, tex en Aventurin som står för tur och framgång. Andra kristaller har jag placerat ut i hemmet, tex en Ametist Druse för att sprida good vibes och för att de är underbara inredningsdetaljer såklart. När jag mediterar brukar jag hålla kristaller i handen om jag känner att jag behöver fylla på med något speciellt. Mina favoritkristaller att meditera med just nu är Rosa Selenit för att öppna upp mitt hjärta för kärlek och Dalmatin för personlig utveckling.

Vilken kristall använder du för att uppfylla dina drömmar? 
— Mitt självförtroende är oftast det som hindrar mig från att våga följa mina drömmar. Därför har jag alltid en Citrin med mig i BH:N, den får mig att tro på mig själv.

Vilken kristall har du med i väskan? 
— Jag lämnar inte mitt hem utan min Jordgubbskvarts. Den har jag alltid i väskan för att attrahera min drömkille.. hehe ;)

Är din kristallsamling komplett nu eller är du fortfarande på jakt efter nya kristaller? 
— Går det att ha en komplett kristallsamling? Nej, jag tror inte det i alla fall :) Jag hittar alltid nya favoriter som jag blir kär i och på samma sätt som att jag alltid kommer fortsätta utvecklas så kommer också min kristallsamling att göra det. 

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se