Allt du behöver veta om Oh La Exclusive

Vi vill presentera en stor nyhet i vår shop, nämligen Oh La Exclusive! Under detta namn har vi samlat våra riktigt unika kristaller som det bara finns ett eller några exemplar av. Tidigare kunde man endast köpa dessa unika konstverk i vårt Showroom men nu har vi bestämt oss för att göra flera av dessa tillgängliga på webbshoppen också. Hur bra? 

Du kanske gillar: Oh La Exclusive: Ametist Druse

★ Vad betyder Oh La Exclusive?
Oh La Exclusive är ett samlingsnamn vi gett alla våra kristaller som är väldigt unika och bara finns i ett fåtal exemplar. Här är det först till kvarn som gäller då det alltid är begränsad upplaga.

★ Vad är det som är så speciellt med kristaller som är Oh La Exclusive?
Förutom att dem blir exklusiva i och med sitt begränsade antal så är detta kristaller vi på Oh La Moon handplockat för att vi personligen tycker de är så vackra och one of a kind. Vi är ständigt på jakt efter unika kristaller som vi (och förhoppningsvis ni) älskar och det är väldigt mycket tid och eftertanke som går in i processen att välja ut dessa kristaller för att ni ska bli så nöjda som möjligt och verkligen ha en kristall som sticker ut lite extra i mängden.

★ Jag hittar inga Oh La Exclusive på hemsidan?
Då kan det tyvärr vara så att alla är slutsålda. Vi försöker alltid välja ut några unika kristaller som vi tycker står ut i mängden när vi är och köper in våra kristaller men ibland hittar vi inget som vi älskar och för oss är det otroligt viktigt att våra Oh La Exclusive kristaller håller riktigt hög kvalitet.

★ Varför borde jag investera i en Oh La Exclusive?
Detta är mer än bara en kristall man köper för att ha med sig i väskan, detta är ett unikt konstverk som lyser upp vilket rum som helst. De stora, unika kristallerna vibrerar också på en väldigt hög nivå så du kan vara säker på att en skön känsla kommer sprida sig i ditt hem och att din unika kristall kommer dra beundrande blickar till sig. 

Psst.. Vissa kristaller är helt enkelt för stora och ömtåliga för att skickas i ett paket, men dessa finns såklart att handla på plats i vårt Open Showroom.