Nyheter i shoppen

Wow, vi har fyllt shoppen med nya magiska kristaller och fyllt på med några av era absoluta favoriter. Dras du till någon kristall lite extra? Då kan den ha något viktigt att säga dig ❥ 

Rosa Opal: Kommunikation, Vänlighet
Denna kristall gör att du lättare kan kommunicera med dig själv på ett mjukt och vänligt sätt, ibland är vi vår egen värsta fiende och negativa “jag klarar inte av det” tankar får ofta fäste inom oss. Den Rosa Opalen gör så att vi enklare kan öppna upp en dialog med oss själva för att se hur vi lättast kan bryta våra negativa tankebanor. Den kan även hjälpa till att läka våra hjärtan efter hjärtesorg.

Akvamarin: Kommunikation, Lugn, Konfliktlösning
Akvamarin är kommunikationens sten. Den hjälper dig att tala tydligt och med övertygelse både till andra men också till dig själv. Om du har svårt att tala inför en större publik är den här kristallen ett underbart verktyg som kan ge dig modet och styrkan att övervinna dina rädslor. Den hjälper dig också att våga tala din sanning och att behålla lugnet i argument och lösa konflikter. Akvamarinens element är vatten och vem kan inte behöva lite vitamin “sea” i sitt liv?

Tangerine Quartz: Kreativitet, Sexualitet
Denna underbara kristall går hand i hand med våra sakralchakran (navelchakrat) och stimulerar vår kreativitet och hjälper våra sexuella energier att flöda fritt genom kroppen.

Svart Obsidian Rå: Förändring, Fokus
Den Svarta Obsidianen är en förändringskristall som samtidigt är väldigt grundande och skyddande, hallå #winningconcept! Den svarta Obsidianen sägs också kunna förstärka ditt fokus vilket är perfekt när du manifesterar dina drömmar. Keep your eyes on the price!

Citrin Rå: Lycka, Energi, Self Power
Citrinen är kristallvärldens egen lilla C-vitamin, full av glädje och positivitet. Det är den enda kristallen som inte kan absorbera någon form av negativitet, en riktig solstråle med andra ord. Citrinen fungerar som din privata lilla hejarklack i tuffa situationer och ger dig mer än gärna en energikick när tröttheten smyger sig på. Det här är en optimistisk sten som attraherar glädje, positivitet och överflöd.

Psst.. vi har även fått påfyllning på dessa populära kristaller, skynda innan dem tar slut igen! 
Blå Kalcit Touchstone, Aqua Aura Mini, Ametistkluster, Lepidolit Rå, Orca Agat, Karneol, Pendel Ametist, Golden Healer Touchstone.

Glöm inte att följa oss på Instagram för mer fantastiska kristaller och magi i vardagen @ohlamoon.se