Hur du preppar inför Fullmånen

På söndag är det äntligen dags för fullmåne! Men vad innebär det och hur ska du förbereda dig?Lugn, som vanligt har vi på Oh La Moon tänkt på allt åt dig och i den här artikeln har vi samlat våra bästa tips på hur du förbereder dig inför den kommande fullmånen. Fullmånen är tiden då månen lyser som starkast på himlen och har som mest energi så nu är det den ultimata tiden att ladda på dina kristaller med ny härlig energi. Fullmåne är också den bästa tiden för att avsluta projekt och rensa bort saker i ditt liv som inte gynnar dig längre. Fullmånens energi startar tre dagar innan fullmånedagen och kan hålla i sig upp till tre dagar efter, så du har några dagar på dig att utföra din fullmåneritual men vi rekommenderar att du gör den på själva fullmånedagen för det är då månen är som mest kraftfull.
Psst.. du har väl inte missat vårt Full Moon Ritual Kit, där får du både kristallerna som är perfekt att använda vid fullmåne och en ritual utformad av oss på Oh La Moon. 

Så hur ska du preppa inför denna magiska kväll? Jo, du behöver givetvis dina kristaller för nu ska de laddas upp till 100%. Rena dina kristaller (se hur du gör här) och lägg dem på din fönsterbräda. Det spelar ingen roll om månens sken inte direkt når ditt fönster, dess starka energi når dina kristaller ändå. Låt kristallerna ligga på fönsterbrädan hela fullmånenatten, då är de fulladdade med månens energier nästa morgon.
Fullmåne är också den optimala tiden att rensa ur saker ur sitt liv som inte längre gynnar oss. "Ge" det du vill släppa taget om till fullmånen så den kan ta med sig det bort när den sedan börjar tona bort mot nymåne för att till slut försvinna från himlen helt en liten stund. 

Om du satte intentioner när det var Nymåne är det också nu du ska fira hur långt du kommit i din intention. Sätt på bra musik och dansa tillsammans med månens sken eller skäm bort dig själv ordentligt en kväll, fullmåne är en tid då det är läge att fira din utveckling. 
Är du nyfiken på hur du sätter intentioner vid Nymåne? Kolla in vår e-bok New Moon Ritual Guide, där vi guidar dig genom nymånefasen.

Har du redan läst vår nymånebok och känner dig peppad och redo för att ta dig an nästa månfas? Då kan vi glädja dig med att vi idag släpper vår e-bok Full Moon Ritual Guide. I den guidar vi dig genom månens olika faser men fokuserar mest på hur den magiska fullmånen kan hjälpa dig nå dina drömmars mål och ta ditt liv till nästa nivå.