"Jag var en stenhård skeptiker mot kristaller tills jag fick syn på min Honungskalcit"

Oh La Moons Redaktör Olivia Robertsdotter berättar om hur en Honungskalcit gjorde att hon gick från att vara en stenhård kristallskeptiker till en obotlig kristallälskare. Hon berättar också vilka kristaller hon inte kan vara utan just nu och vilken som alltid finns med henne i väskan.

 Namn: Olivia Robertsdotter
★ Ålder: 27 år
★ Stjärntecken: Vädur

Vad var det som fick dig att intressera dig för kristaller?  
— Det var helt klart när jag började jobba på Oh La Moon som mitt intresse väcktes. Jag var en stenhård skeptiker mot kristaller tills jag fick syn på min Honungskalcit. Den var helt klart vändningen för mig. Alla skeptiker där ute, jag förstår er till 100% men vet ni vad jag också är övertygad om? Er kristall har inte funnit er ännu.  

Vilka är dina tre favoritkristaller?  
— Honungskalcit, Orca Agat och Blå Bandagat.

Vad betyder kristaller för dig idag?  
— Kristaller betyder väldigt mycket för mig idag. De representerar en helt ny livsstil och ett nytt tankesätt som jag försöker leva efter varje dag. 

Hur använder du dina kristaller?  
— Jag älskar inredning och använder gärna mina kristaller som fina blickfång i min lägenhet. Jag brukar även alltid ha min Honungskalcit nära till hands när jag mår dåligt (jag är reumatiker) och jag kan inte förklara hur men den ger mig verkligen en tröstande känsla.  

✶ Du kanske också vill läsa: "Nu kan jag inte leva utan mina kristaller"

Har du en kristall i sovrummet? Vilken?  
— Jag får alltid känslostormar som rusar genom kroppen när jag går och lägger mig men sen jag investerade i en Orca Agat har det lugnat ner sig väldigt mycket. Bara genom att placera den på mitt bröst känner jag mig grundad och avslappnad.

Vilken kristall har du med i väskan?  
— Just nu har jag alltid med mig en Svart Obsidian för att inte falla tillbaka till gamla mönster och beteenden.

Psst... Svart Obsidian finns i vårt Manifest Kit. 

Är din kristallsamling komplett nu eller är du fortfarande på jakt efter nya kristaller?  
— För tillfället känns det aldrig som min kristallsamling kommer vara "komplett" jag kommer på mig själv med att behöva nya kristaller med olika egenskaper hela tiden och när man jobbar i en sån miljö som vi gör är det omöjligt att inte bli en Crazy Crystal Lady! Och jag är inte “på jakt efter kristaller” Kristallerna är på jakt efter mig! 

Psst! Glöm inte att följa oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se