"Nu kan jag inte leva utan mina kristaller"

Soul Care veckan på Oh La Moon fortsätter och vi har pratat med den superinspirerande influencern Sophia "Fia" Anderberg använder sig av sina kristaller. Läs om hur kristallerna hjälpt henne få in mer lugn i vardagen och om hur hennes Ametister hjälpt till och lättat på spänningar i ett skulderblad.

Foto: Mika Ågren

★ Namn: Sophia "Fia" Anderberg
★ Ålder: 30 år
★ Gör: Kroppspositiv inspiratör och Influencer
★ Favoritkristall: Påfågelkoppar och Ametist, jag älskar hur den får min stressade själ lugn och harmonisk

Hur länge har du varit en Crazy Crystal Lady och vad fick dig att upptäcka kristaller?
— Åh min relation till kristaller går way back! Min gammelmormor höll på mycket med kristaller och pratade väldigt öppet om dem när jag var liten och fick dem att kännas spännande. Jag fick mitt första egna "starter kit" med kristaller av henne. Tack vare Oh La Moon blev jag inspirerad till att börja använda dem igen och har dessutom hittat många nya favoriter. Nu kan jag inte leva utan mina kristaller!

Hur använder du dina kristaller i vardagen för att boosta kärleken till dig själv?
— Jag mediterar främst med mina kristaller och älskar att börja varje morgon på min yogamatta. Det gör jag naturligtvis tillsammans med mina kristaller (de jag valt att fokusera på för dagen) och så skriver jag tacksamhetslistor, drar ett kort från Feel Good Card Deck och planerar min dag. Världens bästa morgonrutin! Men jag har också en Aventurin i plånboken för att attrahera framgång och en Ametist i sovrummet för lugn och ro. Vi har precis köpt ett nytt hus så tanken är att börja inreda det med massa härliga kristaller.

Har du märkt någon skillnad på ditt välmående efter att du börjat använda kristaller i vardagen? 
— Jag har flera underbara historier men framförallt märker jag att mina meditationer är mycket mer kraftfulla sen jag började inkludera mina kristaller. Jag har till exempel tydligt känt hur spänningar släpper från min högra skuldra medans jag mediterar med mina Ametister

Vad är ditt bästa tips för att stärka kärleken till sig själv?
— Meditation och Mindfulness, gärna tillsammans med kristaller. Det ökar vår medvetenhet otroligt mycket och det är så enormt tacksamt att kunna sätta sig ner och meditera när onda tankar snurrar i huvudet.

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se ❥