Oktober = Soul Care månad (Joina oss!)

Joina oss på Oh la moon under oktober då vi har en riktigt Soul Care månad. Förbered dig på Self Care delux, personlig utveckling, avkoppling och såklart att få lära dig mer om kristallerna som kommer gör detta till din bästa höst någonsin! 

Som många av er Moon Sisters redan vet har det precis varit nymåne i vågens tecken. Nymåne är den bästa tiden för att sätta nya intentioner och mål för den kommande månaden. Om du inte hunnit sätta en nymåneintention ännu är det inte för sent. Nymånen är som kraftfullast upp till tre dagar före till tre dagar efter nymånedagan som var den 28/9, så ännu finns det tid att sätta sin nymåneintention för oktober.
Psst.. Är du intresserad av att lära dig mer om nymånen och hur man sätter intentioner spana in vår e-bok New Moon Ritual Guide.

Hösten är en tid för nystart och vi vet att många vill få in mer Soul Care i vardagslivet. Att mysa upp i soffan med en kopp te i all ära men vi vill tipsa om några aktiviteter som kan göra den här hösten till något alldeles extra.

★ Skriv ett kärleksbrev till dig själv - Ett underbart sätt att connecta med sig själv och låta kreativiteten flöda är att skriva ett kärleksbrev till sig själv. Skriv ner allt du älskar med dig själv och ös på med komplimanger.
En Ryolit är perfekt att ha med sig när man skriver ett kärleksbrev till sig själv då det är en kristall som påminner oss om att vår lycka ligger i våra egna händer.

★ Meditera mera - Att meditation är otroligt välgörande är ingen nyhet direkt men vi kan inte nog säga hur viktigt det är. Det finns inget verktyg som är så kraftfullt för att komma ner i varv och landa i sig själv som meditation. Unna dig själv att meditera varje dag denna höst, fem minuter räcker för ett ökat välmående.
En Golden Healer är en healande kristall som är underbar att meditera med, den balanserar ditt mind och låter stressande tankar och känslor flyta bort för stunden.

★ 
Involvera dina vänner/partner
 - Att ha en Soul Care månad ihop med någon annan kan göra det ännu roligare. Peppa varandra till att komma igång med meditationen, unna er en spa-dag ihop eller dela era intentioner med varandra. Oavsett vad ni gör ihop se till att njuta av varandras sällskap och peppa varandra att hålla i er Soul Care månaden ut.
En perfekt kristall att boosta varandra med är en Jasper Brecci, denna kristall ser till att man slutar skjuta upp saker och att den bästa tiden för förändring är.. you guessed it, NU!

★ Unna dig en workshop - Workshops är ett otroligt effektivt sätt att utmana oss själva till att öppna upp våra sinnen. Att samlas i ett rum med människor som är intresserad av att lära sig samma saker som en själv är dessutom ett fantastiskt sätt att träffa nya spännande bekantskaper på.
En perfekt kristall att ha med sig på workshops är en Orange Kalcit, det är en energigivande kristall som boostar oss med självförtroende och kreativitet.
Psst.. Håll utkik Moon Sisters, vi kommer snart släppa datum för workshops på vår magiska vind. 

Håll utkik på vår instagram @ohlamoon.se för mer Soul Care och höstpepp!