Så överlever du Mercury Retrograde

Ceep Calm Moon Sisters, Mercury is in retrograde! I den här artikeln berättar vi vad du kan förvänta dig under den här perioden och hur du på bästa sätt överlever Mercury Retrograde.

Vad är Mercury Retrograde?

Merkurius är planeten som styr vår kommunikation och när den hamnar i Retrograd ser det ut som att planeten byter håll på himlen och istället går baklänges. Under de kommande tre veckorna kan det kännas som att saker och ting inte flowar som vi är vana vid. Missförstånd i vår kommunikation kan uppstå, viktiga sms eller mail kan försvinna, teknik kan strula, gamla ex kan höra av sig och om du ska ut och resa kan det hända att inställda avgångar eller förseningar i trafiken uppstår. Den här Retrograden inträffar i Skorpionens tecken vilket också kan dra upp mycket känslor och du kan lätt känna dig missförstådd.

Så överlever du Mercury Retrograde

Under den här perioden är det viktigt att du är extra noga och försök ha lite mer tålamod än vanligt. Läs det där mailet en extra gång innan du skickar iväg det, dubbelkolla dina biljetter inför resan, var alltid ute i god tid och var övertydlig för att undvika missförstånd i din kommunikation. Merkurius Retrograd påverkar oss alla, så försök att se den här perioden som en utmaning där du har möjlighet att utvecklas, reflektera och öva på ditt tålamod. 

4 must have-kristaller under Mercury Retrograde

Det här magiska kitet innehåller kristaller som kommer ge dig en extra boost och flow under Mercury Retrograd. Du hittar det här!

✶ Fluorit kallas också FLOWrit och och kommer vara din bästa vän under Mercury Retrograde. Ha alltid med den i väskan för att hitta tillbaka till ditt flow igen när det behövs. 

✶ Akvamarin jobbar med halschakrat och under Merkurius Retrograd är det extra viktigt att vara tydlig när vi pratar och kommunicerar med andra. Ha alltid din Akvamarin nära dig under de kommande tre veckorna för att undvika missförstånd som lätt kan uppstå under den här perioden. 

✶ Rökkvarts omvandlar negativ energi till positiv energi och kommer hjälpa dig att stay grounded under Mercury Retrograde. 

✶ Honungskalcit piggar upp när du behöver en extra boost. Ha den nära de dagarna du känner att du behöver ny energi, tröst eller en spirituell kram.

Psst! Spana in alla våra kristaller i shoppen här! ☾ 

Kommentera

All comments are moderated before being published