Allt du behöver veta om magiska kristallkluster

Wow, dessa kristallkluster är inte bara magiska att kolla på utan de vibrerar också på en extra hög frekvens. I den här artikeln berättar vi vad ett kristallkluster är och varför det är den ultimata kristallformen att inreda ditt hem med.

Är du också en Crazy Crystal Lady och älskar att inreda ditt hem eller kontoret med magiska kristaller? Vi har kristaller överallt och englit oss är kristallkluster den optimala kristallformen att ha framme i ditt hem på grund av deras höga vibration. Kristallkluster består av många små kristaller och därför har de också en extra stark kraft när det kommer till att rena våra hem eller vår egen energi från negativitet. Den perfekta inredningsdetaljen att ha framme för att sprida good vibes i ditt hem!

Förutom att den här underbara kristallformen är magisk att kolla på så är det också den ultimata formen att meditera med. Eftersom att klusterna har en extra hög vibration så är de också extra kraftfulla att använda i meditation för att attrahera och uppnå din intention som du programmerat din kristall med. Placera ditt kluster framför dig på golvet eller håll det i handen när du mediterar för att boostas av dess energier. 

✶ Du kanske också vill läsa: "Den ultimata kristallformen för att uppgradera dig"

Oavsett om du behöver lite extra pepp och energi eller om du behöver sakta ner och ta det lugnt så finns kristallerna här som ett verktyg för att hjälpa dig. Vad behöver du fylla på med i ditt liv just nu?

Celestinkluster är en magisk kristall som hjälper dig att släppa gamla tankar som inte längre gynnar dig så att du kan börja leva mer i nuet. 

Ametist Druse är den perfekta inredningsdetaljen om du också vill sprida lugn och harmoni i ditt hem. Ha den i ditt sovrum för att få hjälp att varva ner på kvällen. 

Citrinkluster är en väldigt peppig kristall och är perfekt att ha framme om du vill boosta ditt hem och dig själv med lite extra härlig energi. 

Rosa Ametist Geod är en magisk kristall som hjälper oss att våga följa vårt hjärta och att lyssna inåt.

Ametistkluster står för peace and harmony och är kristallen du ska omge dig med om du känner dig uppe i varv och stressad. Ametisten finns här för att hjälpa dig att koppla av och koppla ner i varv.  

Spana in alla våra kristallkluster i vår shop på här! ☾