Skapa cashflow med vårt Money Flow Kit

Ställer du dig ofta frågan “Vart tog alla pengar vägen?” Det kanske var på den där väskan du bara inte kunde leva utan? Eller är du helt enkelt som oss på Oh La Office och spenderar hela lönen på kristaller? Don’t worry, nu presenterar vi vårt populära Money Flow Kit i en ny uppdaterad version för dig som.. har för mycket månad kvar på slutet av lönen helt enkelt. 

✶ Du kanske också vill läsa: "Kristallvärldens vitamin C(itrin)"

Detta kit är utformat för att attrahera pengar och framgång. Alla fyra unika kristaller i detta kit har egenskaper av överflöd, framgång och framförallt cash. Det här kitet är perfekt att placera nånstans i sitt workspace för att boosta inkomstkällan eller ha med sig i väskan för att alltid attrahera överflöd i livet.

Kitet innehåller: Pyritkluster Här har vi en kristall som är som en magnet när det kommer till att attrahera pengar. Det här är den perfekta kristallen att ha på ditt skrivbord då den både attraherar pengar och framgång. Denna kristall kommer guida dig i rätt riktning när det kommer till tuffa beslut som måste tas både på jobbet och privat. Pyritklustret kommer ge dig självförtroendet till att lita på din magkänsla och våga följa den! 

Grön Aventurin - It’s your lucky day! Grön Aventurin står för tur och framgång och hjälper dig att uppfylla dina drömmar. Den ökar din kreativitet, motivation och hjälper dig att få nya idéer, och är därför perfekt för dig som är egenföretagare eller jobbar på att nå din dröm. Grön Aventurin har dessutom en extra stark kraft när det gäller att attrahera pengar. Den här kristallen kommer pusha dig till att gå utanför din “comfort zone” och du kommer med allra största sannolikhet att tacka den. 

Jade - Jade hjälper oss att sätta en långsiktig plan för att uppnå våra drömmar. Den hjälper oss att öppna upp vårt hjärta för all framgång, kärlek och överflöd som universum håller för oss. Den representerar också balans. 

Citrin - Citrinen är kristallvärldens egen lilla C-vitamin, full av glädje och positivitet. Det är den enda kristallen som inte kan absorbera någon form av negativitet, en riktig solstråle med andra ord. Citrinen fungerar som din privata lilla hejarklack i tuffa situationer och ger dig mer än gärna en energikick när tröttheten smyger sig på. Det här är en optimistisk sten som attraherar glädje, positivitet och överflöd. 

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se