De här fem kristallerna behöver du i ditt liv

Är du peppad på att beställa hem nya magiska kristaller men vet inte vart du ska börja? Lugn bara lugn, i den här artikeln har vi listat fem populära kristaller som vi och våra kunder inte klarar oss utan. Vi hoppas att du kommer älska dem lika mycket som vi gör!

Psst! Dras du till någon kristall lite extra? Den kan ha något viktigt att säga dig!

Malakit - Är du peppad på att göra 2020 till det bästa året någonsin? Malakiten kallas också för "The Transformer" och hjälper dig att förändra och uppgradera ditt liv till nästa nivå.

Citrin - När du behöver en självförtroendeboost så är Citrinen din bästa vän! Bär alltid med den i väskan, fickan eller i BH:N för att få lite extra pepp och energi.

Selenit - Den här magiska kristallen passar lika bra till dig som är nybörjare på kristaller och till alla Hard Core Moon Sisters där ute. Selenit renar din energi och din aura och är därför perfekt att använda under meditation och ritualer. 

Aventurin - Wow, den här underbara kristallen har hjälpt flera Moon Sisters där ute att få drömjobbet, drömlägenheten och att attrahera pengar. Helt klart ett måste i kristallsamlingen!

Blå Kalcit - Detta är en av våra mest populära kristaller och vi förstår varför. Blå Kalcit hjälper oss att varva ner och sova på kvällarna. Lägg den på ditt sängbord, under kudden eller på bröstbenet och låt den Blå Kalcitens lugnande energier boosta dig. 

Hitta dina nya favoritkristaller i vår shop HÄR!

6 comments

cgUeRYXtnIm

ADJxRmCHBraMNPw July 10, 2020

HJiwpeKkmEQU

FjuZtmMx July 10, 2020

ZtYCOvGL

yDpNoBxLR June 24, 2020

IJyTVcnoWHm

KMGcLQZUDegpY June 24, 2020

CevpQSUlPGAutn

LPoFxXCnt June 02, 2020

BeLQEahUfIkVnvTF

hMRsynPaepK June 02, 2020

Kommentera

All comments are moderated before being published