Månadens kristall augusti - Serpentin

Månadens kristall för augusti är en kristall för dig som vill öppna upp hjärtat och bjuda in dina drömmar! Den sägs hjälpa oss väcka vår Kundalinienergi, öppna upp för våra guider och connecta med energierna runt omkring oss. Säg hej till chakrasystemets drivkraft Serpentin

 

 

Serpentin sägs hjälpa vårt chakrasystem att rikta om energier och ge oss en boost av drivkraft. Den är alltså kopplad till alla våra chakran, men specifikt till vårt hjärtchakra och sägs hjälpa oss öppna upp för våra sannaste drömmar. Serpentinen är perfekt för dig som vill släppa på känslor som fastat, så att du kan bjuda in mer kärlek och se på världen med kärleksfulla ögon. 

Kundalinienergi är en uråldrig tantralära som involverar en vibration som sitter vid basen av vår ryggrad. Det sägs att medan den är vilande, rullas energin ihop, ungefär som en orm och genom djup meditation, yoga och kristaller kan man väcka sin Kundalini. Serpentin sägs vara extra bra att använda för att nå den effekt som kallas Kundalini Awakening, så Serpentinen är verkligen en superbooster! 

SERPENTIN ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..vill öppna upp för ditt hjärtas drömmar.

..vill bjuda in mer kärlek i livet. 

...vill boosta ditt chakrasystem.   

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN SERPENTIN

 Programmera den med dina drömmar och mål och bär med dig dig eller placera den synligt för att hela tiden bli påmind om ditt hjärtas drömmar! 

★ Placera den nära när du yogar eller mediterar för att bli boostad med Serpentinens härliga vibes. 

★ Använd den i dina månritualer för att lättare nå dina drömmar! 

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!