Ta hand om din hud i sommar 💫

Under sommaren kan huden vara lite extra utsatt. Här kommer 3 tips för att behålla en hälsosam och fin hud. 
 
1. Skydda mot solen strålar. Oavsett om det är klarblå himmel eller molnigt så är en SPF A och O för en hälsosam solbränna och en fin hy.  Vårt tips är att sola smart. Använd solskydd och var inte io solen när den är som starkast dvs mitt på dagen.  var i skuggan och använd keps eller hatt.  Glöm inte att använda solskydd även de dagar då solen inte skiner! Solens strålar kan nämligen tränga igenom molnen, även om du inte känner av det.  Hos oss hittar du den naturliga solskyddet Evolve Organic Beauty Climate Defence SPF 30. Detta   korallvänliga solskydd  skyddar mot både UVA- och UVB-strålar och är även fullproppade med härliga hudvårdande egenskaper.
2. Använd en mild rengöring på kvällen. även om du inte använder makeup på sommaren så behöver vi rengöra vår hud för att få bort eventuellt solskydd, svett och andra orenheter. Använd gärna en rengöring som också har återfuktande egenskaper och inte torkar ut din hud. När vi vistats i solen behöver huden fukt. Vi älskar den magiska Evolve Organic Beauty Cleansing Melt.  Ett underbart rengöringsbalm som du applicerar på torr hud och tvättar bort med vatten.  Vårt tips är att låta den sitta kvar lite längre innan du tvättar så blir det som en återfuktande ansiktsmask. Hur magsikt är inte det. 
3. Återfukta huden. Många upplever att huden kan bli oljig på sommaren, men den behöver ändå fukt. Man kan undvika feta ansiktskrämer men återfukta gärna med tex hyaluronsyra eller en ansiktsmist för att behålla en skön och sund hud.  Vi älskar Evovle Organics Beauty Hyaluronic Serum 200. inte konstigt att det grymma serum har vunnit 8 stycken Beauty Awards. Fördelen med hyaluronsyra är att den kan binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt. Dvs den hjälper vår hud att behålla fukten, och det är precis det vi behöver.