Månadens kristall juli - Pyrit

Månadens kristall för juli är en kristall för dig som vill levla upp och bjuda in maximalt med abundance i livet! Den sägs hjälpa oss höja vår frekvens och ge oss energi och motivation till att ta oss igenom våra utmaningar för att nå våra drömmar och mål. Säg hej till allas vår favoritkristall Pyrit! 

 

Pyrit är den perfekta kristallen att placera på ditt skrivbord eller workspace då det är den ultimata påminnelsen om abundance, framgång och cash flow. Inte bara för att den glittrar magi utan Pyrites höga frekvens sägs boosta oss med high energy vibes som får oss att våga ta för oss av livet, för du är värd det bästa, Moon Friend! Den sägs även skydda dig från bad vibes och så du kan behålla din höga frekvens.
Pyriten är främst kopplad till vårt Tredje Öga & Solarplexus och gör den perfekt att använda när du vill meditera och connecta inåt, men även när du vill väcka din inre hejarklack till liv. Är du redo att följa dina drömmar, ditt Soul purpose och släppa loss din inre Boss Queen så är Pyriten kristallen för dig! 

PYRIT ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..vill levla upp ditt workmode och följa dina drömmar.

..vill skydda dig från negativa energier. 

...vill höja din frekvens och njuta av livet.   

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN PYRIT

 Programmera den med dina drömmar och mål och placera den på ditt skrivbord för att hela tiden bli påmind om att du klarar av precis allt! 

★ Bär med dig den i plånboken eller väskan för att attrahera in cash flow

★ Ha med den på förhandlingar, löne- eller bankmötet för att bjuda in abundance och framgång. 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!