Månadens kristall Juli - Blå Kalcit

Månadens kristall för juli sägs vara en otroligt kraftfull kristall när du vill boosta dig med calm vibes. Den sägs ge dig själslig avslappning och inre lugn och är därför perfekt att ha i sovrummet för bättre sömn. Say hello to the sleepy crystal Blå Kalcit!

Blå Kalcit är den perfekta kristallen för dig som behöver själslig avslappning och boosta din skönhetssömn då den är känd för att lugna känslor och få vår känslomässiga kropp att slappna av. Blå kalcit sägs också vara renande och skyddande för vår aura. När du bär din Blå Kalcit så absorberar den all energi som kommer till dig och renar bort de negativa vibrationerna och omvandlar dem till hög positiv energi. Dess lugnande effekter sägs också vara magiska att använda för att öppna upp en starkare kommunikationskanal mellan dina tankar och känslor. 

Då den Blå Kalciten har sina lugnande och avslappnande vibes tillåter den dig att tänka med ett mer rent sinne. Det är den perfekta kristallen att ha bredvid sängen då den sägs öppna upp för dina drömmar så att du lättare ska kunna förstå dem. Använd din Blåa Kalcit på ditt halschakra för att släppa blockeringar så att du lättare kan uttrycka och kommunicera de insikter du får i dina drömmar. 

Detta är också den bästa kristallen att bära med dig för att verkligen påminna dig om att prioritera dig själv, ditt lugn och att ta några extra djupa andetag. Lets get calm, Moon Friend! 

Pssst...Blå Kalcit finns i flera olika former. Klicka här för att se vilken du dras till! 

BLÅ KALCIT ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM:

✶..vill boosta dig med calm vibes

✶..vill connecta med dina drömmar och Spirit Guides.  

✶..behöver prioritera din meditation och bjuda in mer avslappning under semestern. 

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN BLÅ KALCIT:

★ Meditera med din Blå Kalcit för att ge dig själv en själslig avslappning. Lägg den på ditt bröstben och känn hur du blir boostad av kristallens lugnande vibes. 

★ Placera din Blå Kalcit bredvid din säng för att boosta din skönhetssömn. Kanske är det någon i din närhet som också behöver sova bättre? Lägg en där också! 

★ Ta med din Blå Kalcit under dagen för att bli påmind om att du ska stressa ner och tillåta dig att slappna av. 

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!