Månadens Kristall Juni - Ny Jade

Månadens kristall för juni är en magiskt healande kristall som sägs hjälpa oss connecta med naturen och vårt hjärtas röst. Den sägs också hjälpa oss skapa balans i vardagen. Med andra ord en perfekt kristall att använda för att varva ner inför semestern. Say hello to the healing crystal Jade!


Jade
 är den perfekta kristallen för att skapa balans och healing inför semestern. Vi har ofta mycket att göra inför ledighet och vad passar då bättre än att meditera med och bära med sig en magisk kristall som sägs hjälpa dig att balansera vardagen? Jade sägs hjälpa dig att förstå och förändra det som behövs för att få livet lite mer härligt. Oavsett om du behöver skapa balans hemma, på jobbet eller i din relation så passar Jade perfekt. Ha med den när du mediterar, under dagen och när du gör reflektionsövningar för att boosta dig med kristallens egenskaper. 

Jade är också är en otroligt healande kristall som sägs rena vårt hjärtchakra och boosta oss med lugna energier. Om du har blockeringar i hjärtat, så lägg din Jade på hjärtchakrat, meditera och visualisera hur kristallen drar ut blockeringar och renar din energi. 
Jade även sägs vara magisk för att boosta dig med abundance är det en perfekt kristall att manifestera med. För du vet väl att när du manifesterar så måste det komma från hjärtat? 

JADE ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM:

✶..vill leva efter ditt hjärtas riktning och ta dig närmare dina drömmar. 

✶..vill skapa balans för att göra din vardag lite mer härlig. 

✶..behöver heala och släppa blockeringar i ditt hjärta. 

 

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN JADE:

Meditera med din Jade för att få klarhet i vad du behöver för att skapa mer balans i ditt liv. 

★ Använd din Jade när du ska släppa på blockeringar i hjärtat och manifestera dina drömmar. Inget är för stort för dig, Moon Friend!

★ Bär med dig din Jade under dagen för att hela tiden bli boostad och påmind om att du behöver för att må bra i din vardag. 

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!