Sommarens stora gift guide 2024

Har du fixat presenter inför alla härliga fester, studentskivor och magiska bröllop? Om inte, no worries! Vi har skapat en gift guide med presenterna till alla våren och sommarens stora happenings. 
 

TILL BRÖLLOPET 

Kristallgeod Den ultimata kärleksgåvan är dessa magiska geoder. Köp två som sitter ihop och som kan öppnas så det symboliserar deras kärlek. 

 Rosenkvarts kristallDen ultimata kärlekskristallen till det nygifta paret för att de ska bli boostade och påminda om att ta vara på kärleken mellan varandra. Finns i flera olika former och storlekar. Välj den som du tycker passar bäst!

 Selenitskål Magisk skål gjord i Selenit som är perfekt att lägga sina vigselringar och smycken i under natten, varför inte tillsammans med en boostande kristall? Selenit sägs vara en renande kristall så alla energier dem absorberat under dagen renas under natten. 

 The Squirter The Squirter är formad som en tentakel och sägs vara the shit för att uppleva djupa vaginala orgasmer och kanske även en fontänorgasm. Perfekt att ge till paret som gillar att utforska varandra och vill ta sin njutning till the next level! Låt det nygifta paret go and get wild!

 Yoniägg Regelbunden användning av yoniägg kan stimulera musklerna i vaginan och som en extra härlig krydda kan vi förvänta oss intensivare njutning både själva och tillsammans med en partner. Magiskt för att boosta sin sexuella vibe! 

 Feel Good Card Deck - Denna magiska kortlek är perfekt att ta med på bröllopsresan och vid frukostbordet för att sätta en intention för dagen. Mysigt att starta dagen ihop på ett härlig sätt. 

 
TILL EXAMEN/STUDENTEN

 Manifest Kit När den nyexaminerade studenten är redo att manifestera sina drömmar, kanske ett nytt jobb eller sin egen business, är vårt Manifest Kit perfekt för att bjuda in de energier hen behöver för att nå sina drömmar! 

 Stjärnteckenmugg - Våra stjärnteckenmuggar är den ultimata presenten till den astrotokiga. Perfekt att dricka sin matcha eller sitt te ur! 

 Matcha kit - Ultimata presenten till den hälsointresserade som vill boosta sitt immunförsvar, förbättra sitt humör och dessutom få en mer långvarig energi under dagen. Dessutom är det otroligt gott!

 Grön Aventurin - Fin gåva till någon som du vill boosta med framgång, tur, motivation och kreativitet. Låt mottagaren programmera den med sina drömmar!

★ Holy Crap Oracle Deck - 50 unikt designade kort, alla med peppande och kanaliserade budskap som hen kan använda när hen behöver uppmuntran, råd, reflektion eller stöd till att bli sitt mest levande och sanna jag.

★ Dream Big Essential Oil - Dream Big är en blandning av Citron, Cypress och Rosmarin som inom aromaterapi sägs boosta användaren med kreativitet, flow och fokus så att man kan manifestera sina drömmar. Perfekt för den som ska ta nya kliv i livet. 

 
TILL MIDDAGSBJUDNINGEN

 Oh La Moon Te - Ge bort ett magiskt gott te! Finns i både Calm Vibes och High Vibes och passar att både kallbrygga och varmbrygga. 

 Stjärnteckenmugg - Våra stjärnteckenmuggar är den ultimata presenten till den/de astrotokiga. Så fint att ha en personlig mugg att starta eller avsluta dagen med. 

 Pyritkluster - Vill du boosta någon med framgång, Cash flow och abundance? Då är Pyritkluster den ultimata presenten. Vem vill inte ha lite extra glitter i tillvaron? 

 Rökelse - Ge bort en väldoftande rökelse som boostar hemmet med härliga vibes. Finns i massa olika dofter och energier. Välj den som du tycker passar bäst till den du ska ge bort den till. Kanske är det någon som behöver lite mer lugn i livet? 

★ Happy Kit - Ultimata gåvan till den eller dem som behöver bjuda in lite mer glädje, pepp, motivation, kärlek och passion i tillvaron. Happy mind, Happy life!

Nybörjarkit - Har du en vän som du vill bjuda in till spirrivärlden? Här är kitet som kanske får hen att öppna upp och bli lite mer nyfiken!

 
TILL FÖDELSEDAGEN

 De inre årstiderna - Den ultimata presenten till vilken kvinna som helst, oavsett ålder. Utifrån ett holistiskt perspektiv delar Sheila handfasta råd och inspirerande övningar så att läsaren kan stärka sin hormonella hälsa, och lyssna inåt för att dra nytta av sina inre årstider. Det finns mycket kroppen vill säga oss, om vi bara vet hur vi ska lyssna. 

 Soulhealing Essential Oil - Soul Healing är en blandning av Frankincense, Geranium och Bergamott som inom aromaterapi sägs ge healing, inre lugn och påminner användaren om att hen är hel. Perfekt till vännen som vill jobba med sitt inre och levla upp! 

 Nagellack - Ultimata presenten till någon du tycker borde varva ner och ta tid för sig själv och tex måla naglarna för att bjuda inen stund av Self Care. Och med dessa nagellack kan man bära med sig kristallernas intentioner på ett härligt och snyggt sätt i vardagen.

 Rökelse - Ge bort en väldoftande rökelse som boostar hemmet med härliga vibes. Finns i massa olika dofter och energier. Välj den som du tycker passar bäst till din vän. Kanske är det någon som behöver lite mer lugn i livet eller någon som behöver boosta sin sensuallitet? 

★ Facecup - Låt din vän ta sin Self Care rutin till next level och boosta sin blodcirkulation och lymfa med denna magiska, veganska massagekopp för ansiktet.

★ Beautytools - Våra magiska beauty tools i Rosenkvarts eller Jade är den ultimata presenten till en vän som är intresserad av hudvård, borde bjuda in mer Self Care eller hen som har mycket spänningar. Super härlig att starta och avsluta dagen med. 


TILL DOPET

 Ametist En magisk kristall att ge till barnet som döps för att sprida lite extra Calm Vibes. 

 Kristallkit för barn - Mysig gåva att ge bort och som ni sen kan använda tillsammans när barnet blir lite äldre. 

 Aprikos Agat Den här kristallen sägs kunna stärka relationen mellan barn och förälder och står även för balans. Sägs också kunna boosta vår inner power! 

 Selenit måne - Fin månformad skål som sägs rena kristaller och smycken. Perfekt att förvara barnets kristaller och smycken i tills hen blir tillräckligt stor för att använda dem själv. 

 Stjärnteckenmugg - Våra stjärnteckenmuggar är den ultimata doppresenten då det blir en väldigt personlig present som representerar barnet. 

 Blå Kalcit Kristallen som är perfekt att lägga under madrassen i spjälsängen. Sägs kunna hjälpa barnet att komma ner i varv inför natten och boosta med lugn och ro inför kvällen.

 

TILL EN LYCKAD PARTYKVÄLL

★ High Vibe Essential Oil - Boosta er med vår magiska High Vibes olja som är en blandning av Apelsin, Grönmynta och Myrra som inom aromaterapi sägs boosta er med glädje och positiv energi. Perfekt för att ha en rolig partykväll ihop. 

 Matcha - Gör en god is matcha, en härlig drink eller baka en god dessert med matcha. Du hittar massa recept på vår instagram. Perfekt för att orka hålla uppe humöret hela kvällen (och kanske natten). 

 Crystal Vibes Card Deck - Vad säger korten att ni ska fokusera på under kvällen eller bjuda in mer av? Låt dem guida er och ta emot universums budskap!   

 Sparkling Gold Yuzu - Boosta er med energi och pepp med dessa härliga rökelsepinnar. Perfekt för att börja kvällen med positiva vibes! 

 Rosa Selenit - Är ni redo att öppna upp hjärtat för nya äventyr och kanske nya härliga människor? Kanske till och med en drömpartner? Ta med er varsin Rosa Selenit och programmera den med vad ni önskar in av kvällen och låt universum guida er dit! Också perfekt att plocka upp när energin börjar tryta på dansgolvet!

 Rosenkvarts Kristallen som är perfekt att ta med om du vill öppna upp för att ge och ta emot mer kärlek. Kanske attraherar du in en ny kärlek just denna kväll tillsammans med din rosenkvarts? 

★ Motion Lotion - Preppa för en härlig natt antingen själv eller med en partner. Detta fantastiska glidmedel gör vilken kväll som helst njutningsbar. Boost your pleasure!