Månadens kristall Maj - Grön Kalcit

Månadens kristall för maj är en självklart en kristall som passar perfekt när du vill kliva ut ur ditt vinterskal och sätta nya mål, intentioner och manifestera dina drömmar. Den sägs hjälpa dig att ta dig närmare dina drömmar, heala och connecta med ditt hjärta och är den ultimata kristallen för dig som vill leva ditt drömliv utifrån ditt hjärtas riktning. Say hello to the manifesting crystal Grön Kalcit!

 

Grön Kalcit är din bästa pepp-kompis när det kommer till att manifestera dina högsta drömmar från hjärtat. Den uppmanar dig att DREAM BIG och påminner dig om att det inte finns några begränsningar - Allt är möjligt! En viktig nyckel (om inte den viktigaste) när det kommer till att manifestera drömmar är att vi måste känna inom oss själva att vi är värda att leva vårt drömliv. Den Gröna Kalciten boostar ditt självvärde och påminner dig om att du är värd ALLT här i världen. 

När vi har skickat ut våra önskningar till Universum om allt vi vill manifestera in i våra liv, behöver vi också öppna upp för att kunna ta emot våra drömmar. Den Gröna Kalciten hjälper dig att öppna ditt hjärta så att du kan ta emot dina högsta drömmar. Let the magic begin!

Den Gröna Kalciten är också en magisk kristall för att heala ditt hjärta då det är en hjärtöppnande kristall. Meditera med din Gröna Kalcit och placera den på hjärtat. Visualisera ett grönt ljus som lyser ovanför och som strålar genom kristallen in i ditt hjärta och fyller hela din kropp. Känn hur det läker delar inom dig och mjukar upp det som skaver. You are worthy of love!

 

GRÖN KALCIT ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM:

✶..vill bli påmind om att hela tiden dream big och ALLT är möjligt! Det finns inga begränsningar.

✶..behöver boosta ditt självvärde och påminna dig om att du är värd att leva ditt drömliv.

✶..vill öppna upp ditt hjärta och ta emot alla dina drömmar som du vill manifestera.

 

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN GRÖNA KALCIT:

Programmera din Gröna Kalcit med ditt hjärtas drömmar och glöm inte bort att ALLT ÄR MÖJLIGT!

★ När du känner att tvivel och gamla tankemönster kommer upp som handlar om att du inte är värd att leva ditt drömliv kan du lägga din Gröna Kalcit på hjärtat och känna hur alla blockeringar absorberas in i kristallen.

★ Börja varje morgon med att meditera med din Gröna Kalcit för att påminna dig om att dina drömmar är närmare än vad du tror. Du har allt du behöver inom dig! 

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!