Månadens kristall september - Snökvarts

Månadens kristall för september är en kristall för dig som vill connecta med din feminina energi och få mer klarhet! Den sägs hjälpa oss att vara närvarande, boosta vårt tålamod och skapa mer harmoni i livet. Säg hej till lyckobringaren Snökvarts

 

Snökvartsen är helt klart vår nya favorit då den sägs boosta vår intuition, klarhet och hjälper oss att klarare se universums signs. Livet händer för dig och inte emot dig, trots att det ibland kan kännas som tvärtom. Snökvartsen sägs kunna hjälpa dig att se på livet från hjärtat, på ett lekfullt sätt men med visdom. Och inte nog med det så sägs Snökvartsen även kunna ge oss lycka och tur i livet och vem vill inte ha det? 

Då vitt innehåller alla färger så är detta en superbooster för alla chakran och din aura. Behöver du mer balans, feminin energi och skapa harmoni i livet är detta verkligen kristallen för dig! Den sägs även hjälpa oss att connecta med vårt högre medvetande och våra spirit guides, så meditera med din Snökvarts och släpp allt för att våga expandera ditt mind. Kanske kommer Snökvartsen ge dig ett mer positivt mindset och reda ut dina tvivel, så du kan ta action på dina drömmar. 

 

SNÖKVARTS ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..vill bjuda in mer tålamod och lugn.

..vill skapa mer balans och connecta med universum. 

...vill manifestera dina drömmar och ha tur på vägen dit!   

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN SNÖKVARTS

 Bär med dig den för att få klarhet och lugn. Perfekt att använda inför möten där du behöver extra tålamod. 

★ Använd den när du behöver ett positivt mindset och vill se på världen med lite mer ljus. 

★ Meditera med den för att connecta med ditt higher self och få guidning av universum

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!