Oh La Moon Magic Day Söndagen 8/5

Är du redo att investera i dig själv? JA! Din själ är redo för en uppgradering och det är därför du har hämnat här. Vi är så glada att kunna bjuda in dig på vårt första Oh La Moon - Magic Day! Under denna dag tillsammans kommer du få verktyg och bli fylld med inspiration som hjälper dig att landa i dig själv, att förstå och utveckla ditt mående och öppna upp för en mer spirituell livsstil och få in mer flow i ditt liv. Det här är dagen då DU börjar följa dina drömmar och vi har samlat allt du behöver för att ta första steget. 

I Oh La Moon Magic Day ingår:

4 st olika aktiviteter att gå på:

★ Sound Healing med guidad meditation och kristallskålar

★ Föreläsning om hur du skapar ditt drömliv med hjälp av månen

★ Kristallworkshop - Allt du behöver veta om kristaller och hur du använder dem (du får även välja ut den kristall du dras till under workshoppen) 

★ Ritualworkshop - Lär dig hur du gör kraftfulla ritualer hemma 

★ Välfylld goodiebag med allt du behöver under dagen och utrymme för mingel med likasinnade Moon Babes. Vi kommer även att sälja utvalda magiska produkter från vårt sortiment under dagen.

När: Söndagen 8/5 kl 12-17, dörrarna öppnar från kl 11:45.

Plats: Lamb, Drottninggatan 71, Stockholm.

Bra att tänka på: Kom som du är! Men ät gärna en lunch innan då endast snacks, frukt, kaffe och te kommer finnas på plats. Under Sound healingen kommer du ligga ner vilades på en yogamatta men filtar finns på plats att låna om du blir lite frusen under avslappningen. 

Boka din plats här! 

Gör en spirituell weekend I Stockholm
Vi vill såklart att även så många som möjligt som bor utanför Stockholm kan ta del av vår Oh La Moon Magic Day. Därför har vi temat ihop oss med hotellet Scandic Grand Central som ligger mitt i Stockholm och en kort promenad till Drottninggatan som Oh La Moon Magic Day kommer att vara på. 

Som en extra treat till er så får ni nu 15% rabatt på ett dubbelrum! Psst..Vi har endast 10 st dubbelrum Lördag - Söndag att erbjuda till reducerat pris så först till kvarn. 

För att boka så hör ni av er via mail till grandcentral@scandichotels.com, så lägger de in rabatten manuellt på gällande pris vid bokningstillfället. Så härlig grej att göra tillsammans med någon som man tycker om.
Vi ser så mycket fram emot att träffa dig Moon Friend!
LOVE // Oh La Moon