WOW! Våra magiska kristallhalsband ⚡️

Äntligen har vi lanserat vår smyckeskollektion Intention Jewelry by Oh La Moon med magiska kristallhalsband.

Kollektionen innehåller fem olika halsband LOVE, PEACE, SELF POWER, DREAM BIG och GROUNDED. Med dessa stilfulla halsband kan du bära med dig den energi du behöver på ett snyggt sätt i vardagen. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om. Kollektionen finns i både guld och silver - Kolla in alla halsband här!

Ditt halsband kommer vara boostat med kärlek från kristallen Rosenkvarts, självförtroende från Citrin, manifestation från Grön Kalcit, lugn från Ametist och grundning från Rökkvarts. Välj det kristallhalsband du dras till och behöver just nu! Kristallerna kommer från Brasilien och Grön Kalcit från Mexico, kedjorna från Spanien och är i återvunnet silver 925, montering och guldplätering i 24 karats guld görs i Stockholm där även de små månarna på halsbanden är gjutna. 

Fun fact, visste ni att vår grundare Josefin hade från första början tänkt att Oh La Moon skulle bli ett smyckesmärke? Och att redan då för tre år sen vad dessa kristallhalsband med i hennes vision. Vi har arbetat med denna kollektion i över ett år då vi har behövt hitta rätt leverantörer som kan hantera att borra så pass små hål som dessa halsband kräver. Och för oss har det varit jätteviktigt att kunna hitta återvunnet silver till våra kedjor och att så stor del av tillverkningen sker i Sverige.

Vi är så glad och stolta att äntligen kunna fira denna magiska smyckeskollektion tillsammans med er! Klicka här på länken för att hitta din favorit och läsa mer.