Vädurens Period - Astrologiskt nyår, kreativitet och nystart

Den 21/3 går vi in i en helt ny astroperiod där Vädurens eldiga energi styr. Den här perioden är här för att utmana oss att växa och kommer också med underbara belöningar och inre styrka om vi vågar lita på Universum och vår inner power. I den här artikeln har vi samlat allt du behöver veta om Vädurens period och om kristallerna du borde bära med dig för att boosta dig själv under den här perioden.

Väduren är ett av tre eldtecknen (Lejon och Skytt är de andra två) och styrs av planeten Mars. Det är det första tecknet i den astrologiska kalendern och det är början på ett helt nytt astrologiskt år. Detta är därför en extra kraftfull period för nystart, att sätta nya intentioner, mål och drömmar. 

Nu när vi går in i ett helt nytt astrologist nyår så är Vädurens period här för att påminna dig om att helt och hållet lita på din intuition och magkänsla. Vädurens energi styrs av passion, kreativitet och motivation som peppar oss att leva i nuet. Det finns ingen bättre period än denna för att utforska nya vägar i livet. Det kommer att krävas viljestyrka, motivation och mod för att våga göra förändringar, men om du vågar gå utanför din comfort zone är belöningarna stora!

Vädurens period handlar också väldigt mycket om att följa din passion och våga gå din egen väg. Din kreativitet är viktig just nu, den kommer hjälpa dig att må bra och höja din vibration. Måla, skriv, fotografera, laga mat eller dansa loss i ditt sovrum - Gör det du och din kropp känner för och låt din inner fire få utlopp!

Kristallerna som passar extra bra för Vädurens period: 

Stjärnteckenkit - Vädur är framtaget specifikt för den här perioden och för alla som är född i Vädurens tecken. Ett magiskt kit där man får med en uppmaning som är extra viktigt att tänka på just nu.

Karneol boostar din kreativitet och hjälper dig att öppna upp för ny inspiration. Perfekt att ha på en plats där du gör mycket kreativa saker eller att ha nära dig i vardagen för att få en kreativitetsbost. 

Svart Månsten är den ultimata kristallen att använda när du vill ha en nystart. Programmera den med nya intentioner och mål för det nya astrologiska året!

Orange Kalcit är här för att boosta din passion, stryka och inre fire!

Peach Månsten balanserar ditt inre och dina känslor och påminner dig om att alltid lyssna på din intuition. 

Kiwi Jasper hjälper dig att bryta gamla mönster och vanor och supportar dig när du går igenom förändringar. 

Vi på Oh La Moon önskar dig ett magiskt astrologiskt nyår! Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer vardagspepp och kristallmagi!