Så supportar du kristallbarnen! ★ Med Annika Panotzki

De kristallbarn som väljer att komma ner nu i denna tid är en riktig blessing för planeten och evolutionen. De har en helt annan frekvens och är redan fullt intonade med det högsta medvetandet. Då många av dem inte varit reinkarnerade här förut är det svårt för dem att förstå hur "spelets regler" går till. De har en helt annan kodning och är här för att rucka på gamla strukturer och förlegat tänk. De är kodade med högsta kärleken för allt liv och lagen om Enhet (Oneness). Då deras energi är extremt sensitiv och de snappar upp allt på energiplan kan det vara utmanande för dessa barn att leva inne i stan. Mycket intryck, hårda ord och attityder, lögner och stress påverkar dessa barn mycket. För att få ur sig energin de snappat upp under dagen kan det te sig i utbrott eller högt temperament. 

Dessa barn valt föräldrar som de vet kommer att förvalta deras energi och hålla den intakt. Någon av föräldern kan vara spirituell, vegetarian/vegan, högsensitiv eller liknande. Ofta är dessa barn naturligt dragna till naturen, kristaller, frukt/grönsaker, djur, dans, musik och meditation. Såklart är de flesta barn naturligt dragna till detta, men för de nya barnen handlar det mer om att de behöver detta för att hålla sin energi intakt. Ofta har de djupa insikter från start och stark ledarskapsenergi.

De kan både vara extremt utmanande samtidigt som de har så mycket kärlek att ge. De kommer med hopp om att ta oss in i en planetär evolution där de håller en hög frekvens för oss att kunna växa in i. Vårt jobb som föräldrar, lärare, ledsagare till dessa barn är att inte pracka på dem "gamla dogmer" utan låta dem vara i deras egna essens så mycket som det går. Att låta dem få utveckla det som är naturligt för dem. Om de kommer in i förskolor och skolor där strukturen är för stram så är det viktigt att hitta en plats för dem där de inte får möta den "hårda världen" med tight regelverk, konkurrens, prestation och bara vara i det "vetenskapliga". Dessa barn behöver lika mycket av det kreativa, konstnärliga uttrycket.

Låt oss supporta dessa små varelser som kommit hit i högsta service!

Tips för ditt stjärnbarn:

★ Gå gärna en sväng till naturen efter skola/förskola så ditt barn får grunda sig innan ni går hem.

★ Kristaller som ametist, rosenkvarts och bergskristall är bra för barnen att ha omkring sig. Om ditt barn upplever jobbigt med energin där utanför så kan en grundande kristall som svart obsidian vara bra att ha tex under deras säng när de sover. 

★ Sätt på musik när ditt barn känns i obalans och låt det få dansa ut energin.

★ Låt det finnas mycket pysselmaterial framme som bjuder in till kreativitet och skapande.

★ Djur är väldigt lugnande och supportande.

★ Dessa barn dras ofta till lätt mat då de är så högfrekventa. Hemgjorda smoothies med superfoods som tex spirulina, mycket frukt, alla sorters grönsaker gärna råa eller som juicer. När de ska grundas är det bra med baljväxter, quinoa, gröt på bovete eller havre, potatis, sötpotatis och fullkornsris. Undvik konstgjorda ämnen och onaturliga produkter då de inte alls vibrerar med deras kroppar och många barn har allergier eller känsligheter mot dessa ämnen.

★ Tandkräm utan fluor (fluor stänger ner 3e ögat)

★ Lugn musik om kvällarna samt dämpad belysning.

★ Aromaoljor med lavendel för lugnande massage eller några droppar i bad.

★ Barnyoga och avslappnings/meditationssagor brukar vara populära.

★ Gärna involvera dem i små ceremonier, göra utflykter till skogen för att "se väsen" och andra sätt att stimulera deras sinnen med.

★ Sagor med mycket fantasi och väsen.

★ Våga ha ärliga diskussioner och prata känslor. De får tillit vid transparens. De är mycket kloka små varelser!

Hoppas detta ger er som har kristallbarn omkring er lite klarhet och support! / Annika

Tillsammans med Oh la moon har jag skapat ett Kristallkit för kristallbarn för att support deras energi. Se det härDu kan även höra mer i mitt avsnitt i deras Soul Care podd om Kristallbarn här. 

Det har blivit ett av Annika Panotzki stora mission att supporta dessa barn och deras föräldrar. Hon är själv mamma till kristallbarn och har haft hundratals barn i sessioner där hon samtalar med deras själ och får fram vad de behöver i support och verktyg. 

Läs mer om Annika och hennes sessioner på www.consciouslife.se samt www.annikapanotzki.com