Överraskningskit - budskap från Universum!

Hej Moon Friend! Det här kristallkitet innehåller sju olika kristaller som har kommit till dig av en anledning. Lita på att du har fått kristallerna som du behöver använda just nu för att boosta dig själv och uppgradera ditt liv ★

Tips på hur du använder dina kristaller:

- Programmera kristallerna med dina drömmar och intentioner.

- Meditera med kristallerna för att fylla på med kristallernas energier.

- Ha dem i väskan, fickan eller BH:n för att boostas med kristallernas energier under dagen.

- Sov med dem under kudden.

- Ha dem framme hemma eller på kontoret för att sprida härlig energi i rummet.

Let the magic begin!

Budskap från Universum - vad betyder dina kristaller?
 
1. Aura Rosenkvarts -  Det är dags att boosta dig själv och dina relationer med lite extra kärlek och glädje. Rosenkvarts sägs kunna stärka bandet vi har både till oss själva och till andra omkring oss. Du kanske är redo att träffa din soulmate? Oavsett så sägs rosenkvarts att hjälpa dig med att sprida mer kärlek!
2. Orange Kalcit -  This crystal will ROCK YOU! Det spelar ingen roll om du vill ha mer rock’n’roll i sovrummet eller vid skrivbordet, den Orangea Kalciten sägs kunna boosta det mesta. Unna dig själv en härlig vibe i vardagen!
3. Lepidolit med Rubin -  Wow, denna spännande kombination av kristaller sägs vara magisk att använda när du vill boosta dig med känslan av att du bara är värd det absolut bästa i livet och att du inte borde nöja dig med något annat. De lugnande och balanserande energierna från Lepidoliten tillsammans med de passionerade och healande vibsen från Rubinen sägs ge den perfekta kristallen för dig som är på väg mot dina drömmar.
4. Kunzit -  Du har kanske gått igenom eller går igenom en stor förändring i ditt liv och behöver extra mycket healing, eller så behöver du lite extra Good Vibes för att skaka av dig negativ energi!  You are worthy of love!
5. Bärnsten - Du är redo att oss rensa bort negativ energi för att frigöra ljus och lugnande energier. Det här är en kristall som också motiverar dig så att du verkligen gör den där förändringen och vågar expandera. Den sägs även kunna hjälpa dig att boosta relationer, både till andra och till dig själv. Det är dags att bli 2.0 av dig själv!
6. Kryssokolla -  Du är på helt rätt väg Moon Friend, och Krysokollan är här för att supporta dig. Det är dags att börja våga prata högt om dina drömmar och börja leva din sanning full ut!
7. Vit Kalcit  - Du är redo att levla upp din spiritualitet och connecta med universum för att bli guidad mot dina drömmar! Det är dags att öppna upp dina övre chakran genom meditation och Self Care, Moon Friend! Använd den för att rena ditt energifält från blockeringar och negativ energi för att få mer flow i ditt mind och i din soul.
8. Bahia Agat - Du behöver grunda dig och cleansea dig från negativa energier. Släppa taget om det som tynger dig för att skapa mer balans i livet. 
9. Vit Aventurin - Detta är en påminnelse till dig att det är SÅ viktigt med självreflektion.  Att stanna upp och reflektera är en viktig del av vårt Soul Work och den Vita Aventurinen sägs kunna hjälpa dig öppna upp ditt mind för en ärlig och djup reflektion.
10. Orange Kalcit -  This crystal will ROCK YOU! Det spelar ingen roll om du vill ha mer rock’n’roll i sovrummet eller vid skrivbordet, den Orangea Kalciten sägs kunna boosta det mesta. Unna dig själv en härlig vibe i vardagen!
11. Gabbro - Är en magisk kristall som utmanar dig i ditt Shadow Work för att lära känna både ditt mörker, ditt ljus och fördjupa din spirituella utveckling. 
12. Flower Agat -  Det är helt klart dags för en nystart. Varför gå och vänta på dina drömmar när du kan ta tag i dem nu? Med Flower Agaten som en hjälpande hand finns det inget som kan stoppa dig från att göra allt du vill! Trust the magic of new beginnings!
13. Kambaba - Du är redo att levla upp ditt Soul work till next level och väcka din inre power till liv. Släppa på det som håller dig tillbaka och låta ditt mind och din styrka expandera. 
14. Lapis Lazuli - Du är redo att stå upp för dig själv och andra! Det är dags för dig att lita på din feeling och hitta modet att säga ifrån när saker inte känns bra.

15. Snöflingeobsidian - Är du redo att  grunda dig och fokusera på rätt saker? Detta är en perfekt kristall att ha nära när du genomgår förändringar i ditt liv, behöver bearbeta gamla känslor och upplevelser.
16. Vit Agat - sägs stärka din intuition som guidar dig framåt och kan hjälpa dig att ta beslut som är i alignment med din vision och ditt purpouse. Den kan också hjälpa dig att hitta balansen i ditt liv och inom dig själv. Du är värd att må bra!
17. Pinolith - Det är dags att boosta dig själv och dina relationer med lite extra kärlek! Pinolith kan hjälpa dig se var du lägger din energi och hur du bör skifta den för att må så bra som möjligt, balance is the key! 
18. Påfågelkoppar - Detta är en glädjekristall som sägs kunna hjälpa dig uppskatta och leva här och nu. Fokusera på att hitta glädjen i det lilla och uppskatta alla små saker i livet. 
19. Honungskalcit - Det är dags för både Soul Care och Self Care! Du har fått en varm och tröstande kristall som sägs kunna hjälpa dig connecta med känslor som din kropp och ditt mind har ett behov av att känna just nu. 
20. Bärnsten - Du är redo att oss rensa bort negativ energi för att frigöra ljus och lugnande energier. Det här är en kristall som också motiverar dig så att du verkligen gör den där förändringen och vågar expandera. Den sägs även kunna hjälpa dig att boosta relationer, både till andra och till dig själv. Det är dags att bli 2.0 av dig själv!
21. (ej på bild) Rubin -  Bär alltid med dig din Rubin för att påminna dig själv om VEM DU ÄR. Du är POWER och du bestämmer över ditt eget liv! Ta plats, var dig själv och våga visa dig, för du bygger ditt drömliv och inget ska få stoppa dig!

Vi hoppas du kommer att gilla ditt Överraskningskit lika mycket som vi gör! När du har fått hem ditt kristallkit kan du börja med att rena dina kristaller med en rökelse som en Salvia eller Pino Santo. Ta sedan en stund till att checka in med dig själv för att sen programmerar dina kristaller med en intention och dina drömmar. När du har programmerat dem är det dags att börja använda dem i ditt Soul Work - Meditera med dina kristaller, ha dem i väskan eller fickan, använd dem under dina månritualer och ha dem framme hemma för att hela tiden påminnas om det du har programmerat kristallerna med, och för att boostas med kristallernas energier och egenskaper.

Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer vardagspepp och kristallmagi!