Överraskningskit - budskap från Universum!

Hej Moon Friend! Det här kristallkitet innehåller sju olika kristaller som har kommit till dig av en anledning. Lita på att du har fått kristallerna som du behöver använda just nu för att boosta dig själv och uppgradera ditt liv ★

Tips på hur du använder dina kristaller:

- Programmera kristallerna med dina drömmar och intentioner.

- Meditera med kristallerna för att fylla på med kristallernas energier.

- Ha dem i väskan, fickan eller BH:n för att boostas med kristallernas energier under dagen.

- Sov med dem under kudden.

- Ha dem framme hemma eller på kontoret för att sprida härlig energi i rummet.

Let the magic begin!

Budskap från Universum - vad betyder dina kristaller?
 
1. Ametist - Hallå där, det är dags att stanna upp och ta tre djupa andetag! Du har dragits till en avkopplande de-stress kristall som sägs kunna hjälpa oss slappna av och komma ner i varv.
2. Rosenkvarts Rå - Det är dags att boosta dig själv och dina relationer med lite extra kärlek. Rosenkvartsen sägs kunna stärka bandet vi har både till oss själva och till andra omkring oss. Spread the love!
3. Aprikos Agat - Har du mycket runtomkring dig nu och behöver komma ner i varv, få mer balans och connecta med din inner power? Eller vill du stärka dina relationer eller bandet mellan dig och ditt barn? Då är Aprikos Agaten den ultimata kristallen för dig! 
4. Granat - You Rock! Det här är kristallen som väcker din inre power, kreativitet och passion och påminner dig om hur kraftfullt det är att ha ett positivt mindset.
5. Agat - Du kanske känner dig lite ur balans? Agaten hjälper dig se var du lägger din energi och hur du bör skifta den för att må så bra som möjligt, balance is the key!
6. Grön Aventurin - Du är redo att ta dig själv till the next level. Oavsett om du behöver en boost i din karriär eller i ditt privatliv så har du hamnat rätt, den gröna aventurinen kommer påminna dig om att dina drömmar är närmre än du tror!
7. Unakit - Behöver du mer lugn, kärlek och harmoni på din arbetsplats eller i hemmet? Då är denna kristall för dig! Den sägs även hjälpa dig att släppa gamla övertygelse som inte längre är för ditt allra högsta goda. Bye bye till allt som inte längre gynnar dig! 
8. Gul Aventurin - Detta är en superkristall som sägs boosta ditt självförtroende, mod och ta tillbaka kraften till din fulla potential! Den gula aventurinen sägs öppna och balansera sakral och solar plexus chakran för att fylla på dig med ny positiv energi och hitta tillbaka till ditt flow för att lösa upp blockeringar så du är redo att ta emot mer abundance i ditt liv!
9. Rodonit - Kanske vill du till och med manifestera din Soulmate? Oavsett vad du vill manifestera in för typ av kärlek kan du göra dig redo för en ordentlig kärleksboost av denna kristall!
10. Citrinspets - Du har dragits till kristallvärldens peppigaste kristall och den är här för att boosta hela dig! Ha alltid din Citrin nära för att bli påmind om din inner power!
11. Röd Jaspis - Den här kristallen kan med fördel använda för att lugna eller stimulera ditt baschakrat. Denna kristall sägs vara full med grundande och lugnande energier. Du får en riktig energiboost men hjälper dig samtidigt att stay grounded. Win win! 
12. Ametist Rå - Håll den i din hand eller lägg den på ditt tredje öga och upprepa mantrat "I am calm". Har du svårt att sova kan du testa lägga en Ametist på ditt sängbord eller under kudden, sov gott!
13. Rodokrosit - Du är redo att set your heart free och öppna upp dig själv för kärleken du förtjänar. Den här kristallen kommer hjälpa dig öka kärleken till dig själv och boosta relationen till ditt hjärta så du kan lära känna dig själv och dina känslor ännu bättre.
14. Jordgubbskvarts - Är du redo att attrahera din soulmate? Den här kristaller sägs kunna hjälpa dig med det, den öppnar också upp ditt mind för glädje och att bjuda in nya människor i ditt liv. En perfekt kristall att ha med första dagen i plugget eller på nya jobbet för att boosta lite nya relationer.

15. Dalmatin - Är du redo att bli en 2.0 version av dig själv? Säg "hej" till Dalmatinen! Den här kristallen är det perfekta verktyget att använda när det kommer till din personliga utveckling! Woho!
16. Karneol - Hello creativity babe! Oavsett om det handlar om att du behöver hitta tillbaka till din inspiration eller om du vill få nya kreativa idéer så är karneolen rätt kristall för dig just nu.

Vi hoppas du kommer att gilla ditt Överraskningskit lika mycket som vi gör! När du har fått hem ditt kristallkit kan du börja med att rena dina kristaller med en rökelse som en Salvia eller Pino Santo. Ta sedan en stund till att checka in med dig själv för att sen programmerar dina kristaller med en intention och dina drömmar. När du har programmerat dem är det dags att börja använda dem i ditt Soul Work - Meditera med dina kristaller, ha dem i väskan eller fickan, använd dem under dina månritualer och ha dem framme hemma för att hela tiden påminnas om det du har programmerat kristallerna med, och för att boostas med kristallernas energier och egenskaper.

Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer vardagspepp och kristallmagi!