Månadens kristall April - Celestin

Månadens kristall för april är en självklart en kristall som passar perfekt när det är Eclipse säsong och Merkurius Retrograd. Den sägs kunna hjälpa oss bryta tankemönster och passar dig som lätt fastnar i  "tänk om" tankar. Det här är den ultimata kristallen för dig som vill släppa taget om tankemönster som håller dig tillbaka från att vara ditt bästa jag och leva här och nu. Say hello to the holy crystal Celestin!

 

 

Celestin sägs vara en högvibrerande kristall som aktiverar och skapar en kanal mellan ditt kronchakra och tredje öga. Detta hjälper dig att connecta med ditt högre jag och dina Spirit Guides så att du kan förstå budskap på en högre energinivå. Hur coolt?! Denna magiska kristall sägs också vara toppen att ha bredvid sängen för att få mer klarhet i dina drömmar och kunna kanalisera dem.  

Behöver du boosta dig med inre lugn eller släcka eldiga känslor inom dig, så plocka upp en Celestin i handen eller placera den nära dig och meditera med den för att bli boostad med dess magiska lugnande vibes. Celestinens lugnande vibrationer sägs nämligen stråla in i din aura och känslokropp och ge dig Calm Vibes. 

CELESTIN ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM:

✶..vill bjuda in lugnande energier och klarhet för att connecta med ditt högsta bästa.

✶..är redo att skapa mer klarhet i dina drömmar för att lättare ta dig närmare dina mål.

✶..vill boosta din spiritualitet, andlighet och connecta med ditt högsta jag. 

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN GRANAT:

★ Bär den med dig för att connecta ännu mer med din inner power.

★ Meditera med den för att grunda dig och stärka din intuition.

★ Gör en ritual tillsammans med din partner för att bjuda in lite härlig sensuell energi

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!