Så skapar du ett altare hemma (och varför)

Ett hemmaaltare kan vara en hörna, en box eller ett skåp. Du kan skapa det som passar dig. Ditt hemmaaltare är din plats dit du kan vända dig när du behöver klarhet, lugn, kärlek eller mod.

"A sacred space is a gift to your soul" – Laurey Simmons

Vad är ett hemmaaltare?
Det är en plats i hemmet som du skapat för att bara vara ditt. En plats där du har dina saker som hjälper dig att se sanningen inom dig själv. En plats som du kan komma till för att ladda dig själv, för att få klarhet, känna kärlek eller samla mod.

Vad ska jag ha i mitt altare?
Det är personligt men det ska vara fyllt med saker som hjälper dig att känna och får dig att må bra. Tänk en positiv plats där du vill vara.

Vad har vi i vårt altare?
Vi har många olika kristaller, alla kristaller står för olika saker så vi har laddat vårt altare med bla kristaller för att våga följa sina drömmar för att hjälpa oss att känna mod, kristaller för att hitta kärleken till oss själva, kristaller för klarhet, framgång och inre sanning. Vi har också boostat vårt altare med naturliga rökelser, vår favorit är Salviabunt. Vår Feel Good Card Deck finns också där för att ge oss en daglig påminnelse och så har vi pyntat det med vackra saker som gör oss glada.

Hur tar jag hand om mitt altare?
Bara att skapa ditt altare är som en meditation i sig självt och varje gång du är där blir som en paus. En stund för själen. En meditation. Det kan räcka att sätta dig i ditt hörn, framför din låda eller ditt skåp och andas. Kanske plocka upp ett par kristaller i handen eller dra ett kort. Du laddar ditt altare med din energi. Men du kan också ladda det genom att ha levande växter, tända ett ljus eller rensa dina kristaller i altaret med hjälp av din Salviabunt.

Vad väntar du på? Skapa ditt hemaltare nu :)

Följs oss på Instagram för ännu mer inspiration @Ohlamoon.se