Ta hand om din hud i sommar đŸ’«

Under sommaren kan huden vara lite extra utsatt. HÀr kommer 3 tips för att behÄlla en hÀlsosam och fin hud. 
 
1. Skydda mot solen strÄlar. Oavsett om det Àr klarblÄ himmel eller molnigt sÄ Àr en SPF A och O för en hÀlsosam solbrÀnna och en fin hy.  VÄrt tips Àr att sola smart. AnvÀnd solskydd och var inte io solen nÀr den Àr som starkast dvs mitt pÄ dagen.  var i skuggan och anvÀnd keps eller hatt.  Glöm inte att anvÀnda solskydd Àven de dagar dÄ solen inte skiner! Solens strÄlar kan nÀmligen trÀnga igenom molnen, Àven om du inte kÀnner av det.  Hos oss hittar du den naturliga solskyddet Evolve Organic Beauty Climate Defence SPF 30. Detta   korallvÀnliga solskydd  skyddar mot bÄde UVA- och UVB-strÄlar och Àr Àven fullproppade med hÀrliga hudvÄrdande egenskaper.
2. AnvÀnd en mild rengöring pÄ kvÀllen. Àven om du inte anvÀnder makeup pÄ sommaren sÄ behöver vi rengöra vÄr hud för att fÄ bort eventuellt solskydd, svett och andra orenheter. AnvÀnd gÀrna en rengöring som ocksÄ har Äterfuktande egenskaper och inte torkar ut din hud. NÀr vi vistats i solen behöver huden fukt. Vi Àlskar den magiska Evolve Organic Beauty Cleansing Melt.  Ett underbart rengöringsbalm som du applicerar pÄ torr hud och tvÀttar bort med vatten.  VÄrt tips Àr att lÄta den sitta kvar lite lÀngre innan du tvÀttar sÄ blir det som en Äterfuktande ansiktsmask. Hur magsikt Àr inte det. 
3. Återfukta huden. MĂ„nga upplever att huden kan bli oljig pĂ„ sommaren, men den behöver Ă€ndĂ„ fukt. Man kan undvika feta ansiktskrĂ€mer men Ă„terfukta gĂ€rna med tex hyaluronsyra eller en ansiktsmist för att behĂ„lla en skön och sund hud.  Vi Ă€lskar Evovle Organics Beauty Hyaluronic Serum 200. inte konstigt att det grymma serum har vunnit 8 stycken Beauty Awards. Fördelen med hyaluronsyra Ă€r att den kan binda vatten upp till 1000 gĂ„nger sin egen vikt. Dvs den hjĂ€lper vĂ„r hud att behĂ„lla fukten, och det Ă€r precis det vi behöver.Â