Allt du behöver veta om Vädurens period

Vi har precis gått in i en ny astroperiod där Vädurens eldiga energi styr. Den här perioden kommer med utmaningar och prövningar men också underbara belöningar och inre styrka om vi vågar lita på universum och ta fram vår inner power. I den här artikeln har vi samlat allt du behöver veta om Vädurens period och om kristallerna du borde bära med dig för att boosta dig själv under den här perioden.

Väduren är ett av tre eldtecknen (Lejon och Skytt är de andra två) och styrs av planeten Mars. Det är det första tecknet i den astrologiska kalendern och det är början på ett helt nytt astrologiskt år, detta är därför en extra kraftfull period för nystart, nya intentioner och målsättningar. Vi går in i det okända och det är alltid lite läskigt men Vädurens period handlar helt och hållet om att lita på sin intution och magkänsla. Vädurens energi styrs av passion, motivation och rå energi som peppar oss att leva i nuet. Det finns ingen bättre period än denna för att utforska nya vägar i livet, det kommer att krävas viljestyrka, motivation och mod för att våga göra förändringar, men om du vågar gå utanför din comfort zone är belöningarna stora. 

Vädurens period handlar också väldigt mycket om att följa sin passion och våga gå sin egen väg. Din kreativitet är viktig just nu, den kommer hjälpa dig må bra när saker känns extra tufft. Försök ha en kreativ uppgift per vecka för att må som bäst under denna period. Måla, skriv eller dansa loss i ditt sovrum, det handlar om att låta din inner fire få utlopp!

Ovissheten i hela världen påverkar oss alla just nu och Vädurens period kunde inte kommit lägligare. Försök ta vara på Vädurens eldiga energi, lyssna inåt och följ din magkänsla. Det är extra viktigt att vi lägger vår energi på rätt saker nu. Kanske kan du ge din passion eller hobby en extra boost? Eller ta lite extra tid till att göra ditt Soul Work! Meditationen är en perfekt övning just nu för att landa i dig själv och släppa stressen, därför erbjuder vi just nu 50% rabatt på vårt meditationsprogram Meditation För Nybörjare.

Kristallerna som passar extra bra den här perioden:
Stjärnteckenkit - Vädur
Vårt Stjärnteckenkit som är framtaget specifikt för den här perioden och för alla som är född i Vädurens tecken. Ett magiskt kit där man får med en uppmaning som är extra viktigt att tänka på just nu.

Påfågelkoppar
En positiv, upplyftande kristall som hjälper oss landa i nuet och njuta mer av livet.

Grön Kalcit
Vår Dream Big Crystal som passar perfekt att ha med sig under den här perioden för att följa och manifestera sina drömmar.

Ny Jadeplatta
Denna kristall skyddar och balanserar ditt mind från negativitet och ångest. Det är en väldigt lugnande kristall att ha med sig om man genomgår förändringar. 

Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer vardagspepp och kristallmagi!