Nymåneritual för att boosta din inner fire

Happy New Moon!  Idag den 24 Mars är det nymåne i Vädurens tecken vilket betyder att det nu är den bästa tiden att sätta nya mål och intentioner inför den kommande månaden. När vi lever i takt med månens faser så blir varje nymåne en chans till nystart och vi får möjligheten att börja om, bryta dåliga vanor och starta nya spännande projekt.

Nymåne i Vädurens tecken ☾

Dagens Nymåne infaller i den eldiga Vädurens tecken och är inte vilken nymåne som helst utan också starten på ett helt nytt astrologiskt år. Därför är detta en extra kraftfull tid för att sätta nya intentioner, målsättningar och starta nya projekt. Nymånen i Vädurens tecken handlar mycket om passion, att följa sin magkänsla och rikta sin inner power till rätt saker. Kanske är det dags att påbörja det där kreativa projektet du drömmer om att göra? Eller varför inte skapa en härlig morgonritual eller kvällsritual för att ta hand om dig själv lite extra? Vårt morgonrutinsprogram Your Way To A Magic Day och kvällsrutinprogram Your Way To A Magic Night är optimala att påbörja nu för att boosta ditt välmående och ta ditt liv till nästa nivå! 

Dessa program kan också grunda dig och vara ett bra verktyg till att rikta din inner fire mot rätt saker då många av oss just nu kan känna oss lite rastlösa och oroliga över allt om pågår i världen. Men tar vi oss tiden att göra vårt Soul Work genom att lyssna inåt, reflektera över vår passion i livet och tar beslut med vår magkänsla lägger vi grunden för ett år fyllt av nya utmaningar och spännande möjligheter. Let the magic begin!

Nymåneritual för att boosta din inner fire 

1. Börja med att hitta ett safe space där du kan sitta ostörd en stund och rena energin i rummet med hjälp av en Salviabunt eller vår Cleansing Mist. Öppna ett fönster så att den gamla energin har någonstans att ta vägen och för att bjuda in ny härlig energi. 

2. Sätt dig bekvämt och ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att landa i dig själv. Om du har, ta gärna fram en Selenit eller Månsten som du kan hålla i handen för att connecta med dig själv och universum lite extra.

3. Dags att manifestera! Ta fram kristallerna du vill programmera med din nymåneintention, tex Grön Kalcit eller Svart Obsidian som är våra favoriter. Lägg händerna på hjärtat och lyssna inåt. Vad är det som väcker din inner power och glöd? Vad är din passion? Hur kan du dra nytta av den? Vad vill du manifestera just nu med hjälp av din inner power?

4. Avsluta ritualen med att ta upp din kristall framför munnen och blås in din intention i kristallen. Ha den med dig i väskan eller fickan under den kommande månaden för att hela tiden påminnas om din intention. 

Vill du lära dig ännu mer om hur du kan skapa ditt drömliv med hjälp av nymånens energier? Spana in vår e-bok New Moon Ritual Guide

Psst.. i denna artikel guidar vi dig i hur du manifesterar dina drömmar med hjälp av dina kristaller.

För mer astro i vardagen följ oss på Ohlamoon.se!