Våra 5 bästa kristaller för självpepp och positivitet

It's time for some pepp! Just nu genomgår hela världen en tuff period och det är lätt att tappa fokus och känna sig out of balance. Men vi får inte glömma att solen skiner, sommaren är runt hörnet och att våra drömmar fortfarande finns inom oss. Vi på Oh La Moon känner att vi alla kan dra nytta av lite self power just nu så här kommer våra absolut härligaste peppkristaller som boostar oss med positivitet och lycka! 

★ Grön Kalcit - Vi inleder listan med vår Dream Big-kristall! Ett måste för alla Moon Sisters som vill följa sina drömmar då den Gröna Kalciten sägs kunna snappa upp våra innersta önskningar och skicka ut dem till universum och förhoppningsvis föra dem tillbaka till oss. Den här kristallen uppmanar oss till att våga dream big och följa vårt hjärta!

★ Citrin - Säg hej till kristallvärldens peppkristall, Citrin! Den här energiboostande kristallen sägs vara den enda kristallen som inte kan absorbera någon form av negativ energi och kallas för kristallvärldens C-vitamin. Den fungerar som vår personliga hejarklack och står för glädje, överflöd och positivitet. Vi älskar såklart alla kristaller men Citrinen har en speciell plats i vårt hjärta, det var en av de första kristallerna vi fick in i shoppen och har blivit nästan alla Moon Sisters självklara val att ha med sig i fickan för pepp och inner power.

Psst.. du har väl inte missat våra Bh-Citriner för när du behöver en extra boost on the go?

★ Påfågelkoppar - Wow, den här kristallen är så vacker! Den sägs skydda oss från negativa energier och hjälper oss landa (och njuta) av nuet. Påfågelkoppar är en riktig glädjespridare som peppar oss att alltid se positivt på saker. 
Psst.. Läs mer om varför Påfågelkoppar passar extra bra just nu i Vädurens Period.

★ Orange Kalcit - Man blir helt enkelt lycklig när man tittar på den här kristallen, det är något med den pigga orangea färgen som väcker positiva känslor inom oss. Den Orangea Kalciten jobbar främst med vår sexualitet och kreativitet, två saker som inte bör underskattas när det kommer till att boosta vårt humör. Oavsett vart du lägger denna kristall kommer den ge dig glädje och pepp!

★ Honungskalcit - Den här kristallen är den varma spirituella kramen som alla Moon Sisters borde omfamnas av just nu. Honungskalciten är en tröstande kristall som med sin varma energi piggar upp och tröstar oss. Det här är den ultimata kristallen att hålla i handen om du känner dig orolig eller ledsen. Den här kristallen är helt enkelt sweeter than honey.

Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer vardagspepp och kristallmagi!