Bär med dig din intention med kristallsmycken

Har du en intention eller ett mål du vill uppnå? Vi på Oh La Moon älskar att bära med oss kristaller i vardagen som ett verktyg för att nå våra drömmar och ett av de mest kraftfulla sätten är att bära dem som smycken. Det är inte bara en fin accessoar utan också perfekt för dig som vill påminna dig om dig intention och boostas av kristallernas egenskaper under hela dagen. 

Vad är en intention? 

En intention är ett mål eller en önskning och fungerar som en magnet som kommer dra åt sig som behövs för att din intentionen ska gå i uppfyllelse. För att göra din kristall extra kraftfull kan det därför vara bra att programmera den med din intention och ge den ett syfte genom att berätta för den vad du behöver hjälp med just nu. Intentionen kan både vara kortsiktig och långsiktig men för att den tydligt ska manifesteras in i ditt liv behöver du påminna dig sjäv om den ofta. Därför är ett kristallarmband ett extra kraftfullt verktyg att bära med i vardagen för att du påminns om den varje gång du ser ner på din handled eller känner att armbandet sitter där. 

Rosenkvartsarmband  

Rosenkvarts är kärlekskristallen nr 1 och om din intention handlar om kärlek så är det här Rosenkvartsarmbandet the one you should get! Du kanske behöver boosta en nära relation eller kärleken till dig själv? Oavsett så är Rosenkvarts kristallen som sägs hjälpa oss öppna upp våra hjärtan och gör oss mer mottaglig för kärlek, både från dig själv och andra.

Ametistarmband

Handlar din intention om att varva ner och få in mer lugn i ditt liv? Då är det här Ametistarmbandet perfekt för dig! Ametisten sägs hjälpa oss att varva ner om vi känner oss stressade och att landa i oss själva. En perfekt kristall att bära med sig i vardagen för att hitta tillbaka till lugnet och connecta med dig sjäv. 

Akvamarinarmband

Behöver du blir bättre på att speak your truth och få mer klarhet i din kommunikation? Akvamarin är kommunikationens kristall och sägs hjälp oss att våga stå upp för oss själva, våra åsikter och drömmar. Det är också en perfekt kristall att ha med under presentationen på jobbet eller i skolan för att den sägs ge oss extra mod och hjälper oss att prata tydligt.

Psst! Du har väl inte missat våra BH-kristaller? Våra BH-Ametister är perfekta för dig som behöer mer lugn i vardagen och våra BH-Citriner är för dig som behöver en extra självförtroendeboost!

Programmera ditt armband

Bestäm vad som är viktigt för dig just nu. Vad behöver du boostas med just nu? Behöver du kanske stärka ditt självförtroende, boosta kärleken till dig själv eller bli bättre på att stå upp för dina åsikter och drömmar? Ta fram papper och penna och skriv ner fem saker som är viktiga för dig i livet just nu! 

Fundera på vilket/vilka områden i ditt liv som behöver uppgraderas. Dags för en tankeövning! Vad vill du uppgradera i ditt liv just nu? Visualisera hur du vill att ditt liv ska se ut och känn hur det känns att redan ha uppnått din intention. Om du vill kan du gå tillbaka till de fem sakerna du skrev ner i förra steget och bestäm dig för ett mål som du vill fokusera lite extra mycket på.

Var specifik! Välj en kristall som matchar din intentintion och var specifik med vad du vill uppnå. Ta upp ditt kristallarmband i handen och programmera det med din intention genom att fokusera på din intention och armbandet. Tacka ditt armband för att den kommer hjälpa dig med det du vill ha hjälp med och avsluta med att ta upp ditt kristallarmband framför munnen och blås in intentionen i kristallen.

Hurra, nu är du redo för att uppgradera ditt liv med hjälp av ditt kristallarmband och din intention. Bär armbandet ofta för att påminnas om din intention och för att boostas av armbandets egenskaper. Följ oss på Instagram @ohlamoon.se för mer inspiration och där kan du också fråga oss om det är något du undrar.

Let the magic begin! 

7 comments

гидра онион зеркала
hydraruzxpnew4af union

Robertwrida March 23, 2020

hydra2web com
как зайти на гидру с андроида

Ralphtycle March 22, 2020

Наша фирменная услуга грузоперевозки была основана в целях комфорта клиентов. У нашей знаменитой международной компании ИП КОНСТАНТИН Анжеро-Судженск имеется личный автомобильный парк а также штат курьеров. Наша производственная компания готова совершить доставку товара для вашего предприятия в благоприятное время. Для этого только лишь выберите сию услугу. В том случае ваш товар будет доставлен очень точно и быстро. Можно рассчитывать на своевременное сопровождение, персональные решения и отменное качество широкоформатной печати.
оберточная бумага для подарков

Организация ООО Половцев Сальск стремится предоставить вам, роскошный сервис. Наш большой запас товаров(пакетах пвх) на базе, быстрое принятие заказов, прекрасное сопровождение посетителей и самые лучшие в отрасли стоимость товаров позволяет приобрести оберточной бумаги абсолютно всем. Предприятие импортирует, изготовляет, а также реализует все виды упаковки(мешков полиэтиленовых ).

Richardcoact March 21, 2020

вулкан слоты 24

казино вулкан 24 онлайн клуб игровых автоматов

FloydEland March 21, 2020

вулкан 24 демо

автоматы вулкан 24 без регистрации

Thomaslog March 21, 2020

LlFnSMYrXOqKPedT

ySmDELvzbgc March 21, 2020

mxcCSoKszvMg

JDzKxOSQZuwAgeim March 21, 2020

Kommentera