Kristaller för varje tillfälle

Varmt välkommen till 20-talets mest magiska giftshop! Kristaller är en gåva som införskaffats med kärlek och omtanke och är presenten som kommer uppskattas år efter år. I den här artikeln har vi samlat kristallerna som passar varje festligt tillfälle, för att lite mer magi i vardagen är den bästa gåvan av alla helt enkelt! 

Det säkra kortet (som verkligen passar alla) – Ingen kan väl ha missat att vi släppt alla, ja vi skrev ALLA våra Stjärnteckenkit vid det här laget. De har redan blivit en av våra mest populära produkter och vi förstår verkligen varför. Oavsett vem som fyller år, ska ta studenten eller bjuder in till party så är detta gåvan som tilltalar alla. Alla våra Stjärnteckenkit är såklart unika och vi har valt ut kristallerna som passar varje stjärntecken med omsorg och eftertanke. Kiten kommer i en magisk Oh La Bag tillsammans med en lapp med info om kristallerna och en liten uppmaning till varje stjärntecken.

❥ Brudparet – Den stora frågan är om det egentligen finns en bättre present till ett brudpar än vårt Wedding Kit? Nej, antagligen inte. Kitet innehåller Selenit, Rosenkvarts, Clear Quartz och Rodonit. Kitet kommer i en av våra magiska Oh La Bags och innehåller en snygg lapp med kristallinfo. Ja, vi vet, magic in a bag är vår grej. 
Psst.. Bröllopsdagar alá kristall som är värda att lägga på minnet. 
15 år - Kristall ❥ 40 år - Rubin ❥ 59 år - Akvamarin ❥ 63 år - Jade ❥ 67 år - Opal ❥ 68 år - Granat ❥ 85 år - Månsten

 Dopgåvan - Vi säger bara RosenkvartsRosenkvarts och ännu mer Rosenkvarts. Kanske den mest älskade kristallen av alla och det är inte svårt att förstå varför. Så ge gåvan av ovillkorlig kärlek, det kommer garanterat bli uppskattat och vem vet, du kanske inspirerar nästa generation Moon Friends med denna gåva? 

❥ Backpackern – Har du en vän som ska ta steget ut i den stora världen? Make sure att dem är väl skyddade på resan, Svart Turmalin är den ultimata resekristallen som skyddar mot negativa energier och sägs till och med kunna hjälpa till mot flygrädsla. Vill du slå på stort kan du göra det med vårt Travel Crystal Kit, det innehåller nämligen allt som kan behövas för ett äventyr jorden runt.. eller på en charter till Mallis, endast fantasin sätter gränser.

Flyttfåglarna - Ska föräldrarna lämna barndomshemmet, kompisen börja plugga på ny ort eller har andrahandskontraktet löpt ut och det är dags för något nytt? Oavsett anledning är en flytt alltid en tid för nystart och ett nytt äventyr väntar. Se till att ge flyttfåglarna den bästa möjliga starten i sitt nya hem med en Salviabunt för att rena ut gamla energier och ett Good Vibes Kit för att bjuda in nya härliga energier.  
Psst.. Trend alert, detta kit är ursnyggt att lägga fram som en del av inredningen och det passar alla rum i hemmet. 

Middagsbjudningen – Blommor och en vinflaska i all ära men vore det inte kul att komma med något annorlunda till middagsbjudningen? Inte bara annorlunda utan en riktig showstopper? Vi säger bara Oh La Exclusive. Detta är samlingsnamnet på våra mest unika, magiska kristaller som garanterat kommer vara en gåva som blir minnesvärd och som kanske till och med blir kvällens samtalsämne?

Hallå! Du följer väl oss på Instagram för att inte missa några magiska nyheter? @Ohlamoon.se ❥