Allt du behöver veta om Jungfruns period

Den 23 augusti går vi in i Jungfruns period som kommer med en stark energi för att påminna oss om att vi är perfekta precis som vi är. Den här perioden hjälper oss att älska hela oss själva så att vi fullt ut kan vara oss själva, sprida vårt ljus till världen och nå vår fulla potential 

Är du redo att kliva in i din fulla potential? Jungfruns period är här för att påminna dig om att ditt värde alltid är 100% och att du är perfekt precis som du är. Du är redo att kliva in i din fulla potential, och för att du ska kunna göra det måste du acceptera hela dig och alla dina sidor. Den här perioden påminner dig om att du inte behöver prestera eller förändra något hos dig själv för att förtjäna det absolut bästa. Du är redan hel och älskad och förtjänar att uppfylla dina drömmar och att må bra!

“You are the greatest project you will ever work on.” 

Jungfruns period påminner oss också om att vi alla är här för att dela våra unika gåvor med världen. Släpp taget om illusionen att allt måste vara perfekt innan du kan dela din magi med världen. Se istället vilka delar inom dig själv du behöver ge extra mycket kärlek och acceptans till just nu för att påminna dig om att du är perfekt precis som du är. Du är redo att fullt ut våga visa ditt sanna jag och sprida ditt ljus till världen!

Ultimata kristaller för Jungfruns period:

Jungfruns Stjärnteckenkit innehåller kristaller som ger dig en extra self love-boost och påminner dig om att du är perfekt precis som du är. Kitet passar både dig som är Jungfru men också dig som vill boosta dig med Jungfruns energier och egenskaper under den här perioden. 

Amazonit påminner dig om att inte ta livet så allvarligt, hjälper dig att våga tala din sanning och att sätta gränser.

Malakit hjälper dig att transformera in i en ny version av dig själv eller i ett nytt kapitel i livet. 

Botswana Agat hjälper dig att ta bort blockeringar som håller dig tillbaka från att kliva in i din fulla potential.

Dalmatin påminner dig om att sluta vara så självkritisk mot dig själv. Du gör alltid ditt bästa och det är tillräckligt!

Aprikos Agat stärker kärleken och relationen till dig själv och andra.

TO DO UNDER JUNGFRUNS PERIOD:

 Våga ta action och följ dina drömmar och din inre röst! Allt behöver inte vara perfekt och du behöver inte kunna eller veta allt innan du sätter igång. Det "perfekta tillfället" är NU, så ta det första steget redan idag!

 Sätt kärleksfulla gränser för dig själv och andra! Våga säga ja när något känns bra och säg nej när det inte gör det, utan att få dåligt samvete. Lyssna på din magkänsla!

 Stärk kärleken till dig själv genom att ge kärlek till HELA dig - Både ditt ljus och ditt mörker. Alla dina sidor förtjänar att älskas, för att det är dem som gör dig unik.

 Fira alla dina framgångar! Livet behöver inte vara perfekt på alla plan för att vara magiskt. Så se till att fira dig själv, livet och alla dina framgångar under den här perioden.

Är du redo att kliva in i din fulla potential och sprida ditt ljus till världen? Let the magic begin!